Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Mukana muutoksessa

Tulevaisuuden tietoliikenneala Tulevaisuudessa tietoliikenneala kasvaa entisestään ja sen panosta hyödynnetään yhä kaikilla toimialoilla. Näin tehostetaan tuottavuutta ja parannetaan laatua. Pysyvää on ainoastaan jatkuva kehitys.
 
Tarvitsemme jatkossakin idearikkaita ja innostuneita muutoksentekijöitä – olisiko juuri sinussa tarvittavaa ainesta?
Maailma muuttuu, ja meidän on muututtava mukana. Palvelumme kyllä taipuvat siihen. Ville Salomaa,
Service Delivery Manager

Teollinen internet on suurempi kuin teollinen vallankumous?

Esineiden internet Teollinen internet tai esineiden internet (Internet of Things, IoT) viittaa erilaisten laitteiden kytkeytymiseen toisiinsa siten, että tämä hyödyttää kuluttajaa ja muodostaa osiensa summaa suuremman kokonaisuuden. Lue lisää
Rajattomia mahdollisuuksia Teknologiateollisuuden lisäksi esineiden internet kiinnostaa nyt yhä useampaa yritystä ja kuluttajaa näennäisesti rajattomine mahdollisuuksineen. Esimerkiksi älyjääkaappi, joka tilaa automaattisesti lisää tuotteita loppuneiden tilalle huomioiden perheen tottumukset ja mahdolliset erikoisruokavaliot, ei ehkä olekaan enää kovin kaukaista tulevaisuutta.

Enemmän elämää - koko Suomeen

Pois tieltä – täältä tulee älyliikenne!

Sujuvammin ja vihreämmin Älyliikenne merkitsee nykyaikaisen tieto- ja viestintätekniikan työkalujen hyödyntämistä liikenteen, matkustamisen ja kuljetusten toimivuuden parantamiseksi. Näin lisätään sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähennetään ympäristön kuormitusta. Syitä älyliikenteen kasvulle ovat esimerkiksi auton omistamisen kalleus, ja ruuhkat.
Älyä liikenteeseen Kasvavat liikennemäärät ovat globaali haaste. Ratkaisun ongelmaan uskotaan tuovan älyliikenne. Suomessa erityispiirteenä ovat maamme pitkät välimatkat. Kilpailu siitä, kuka ensimmäisenä mahdollistaa liukuhihnatuotantoon soveltuvan, täysin automaattisen auton, käy kuumana. Tuolloin henkilöautojen määrän arvellaan romahtavan.

Joustotyö on tulevaisuutta

Töitä joustavasti Yli puolet soneralaisista tekee viikoittain joustotyötä eli hoitaa tehtävänsä osittain ajasta ja paikasta riippumattomasti. Tutuin esimerkki lienee etätyö kotona, mutta joustotyö voi merkitä myös vaikkapa lyhennettyä viikkoa tai videoneuvottelun seuraamista kuulokkeet päässä lähikahvilassa. Työntekijälle mahdollisuus töiden joustavaan järjestämiseen parantaa oman elämän hallintaa, vaikka vaatiikin vastaavasti itsekuria, tehokasta ajankäyttöä ja organisoimista.
Tilanteen mukaan Pitkiä työmatkoja taittaville tai haastavissa perhetilanteissa eläville etätyövaihtoehto voi olla pelastus, kun taas kaikkien luonteelle työskentely työpaikan ulkopuolella ilman kollegoiden lähitukea ei sovi. Joustotyö vaatii nimensä mukaisesti monenlaista joustoa sekä työnantajalta että työntekijältä. Tärkeintä on molemminpuolinen luottamus. Olisiko sinusta ja työpaikastasi etäilemään?
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Yhteystiedot