Skype for Business – tehokasta viestintää

Soneralta saat Microsoftin Skype for Business -palvelut osana viestinnän kokonaisratkaisua.

Yhdistämme Skype for Business -palveluihin saumattomasti muita yrityspalvelujamme kuten puheliikenteen, tietoliikenneverkot ja liittymät. Viestintäratkaisumme helpottavat ja tehostavat työntekoa, selkeyttävät toimintatapoja, mahdollistavat tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamisen ja tarjoavat organisaatiollesi tarkoituksenmukaiset työkalut. Soneran maailmanlaajuinen verkko toimii erinomaisena alustana myös kansainvälisille Skype for Business -ratkaisuille.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Skype for Business?

Saumaton osa viestinnän kokonaisratkaisua

Yhdistämme Skype for Business -palveluihin saumattomasti muita yrityspalvelujamme kuten puheliikenteen, tietoliikenneverkot ja liittymät. Kehittyneiden integraatioiden kautta laajennamme Skype for Business -palvelun myös asiakaspalveluratkaisuksi ja mahdollistamme käyttäjille monia lisätoiminnallisuuksia.

Erinomainen alusta myös kansainvälisiin yhteyksiin

Soneran maailmanlaajuinen verkko toimii erinomaisena alustana myös kansainvälisille Skype for Business -ratkaisuille.

Tehokkaampaa, selkeämpää ja tuottavampaa työtä

Skype for Business osana viestintäratkaisujamme helpottaa ja tehostaa työntekoa. Samalla viestintäratkaisumme selkeyttävät toimintatapoja, mahdollistavat tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamisen ja tarjoavat organisaatiollesi tarkoituksenmukaiset työkalut.

Tutustu myös näihin

Katso video ja tutustu palveluun.

Tehokkaasti eri viestintävälineillä

Lue Juha Ruonakosken blogikirjoitus aiheesta.

Siirry blogiin