Sonera Office 365

Pilvipalvelulla hyödynnät uudenlaisia työtapoja täysipainoisesti. Haluatko sinä tehostaa toimintatapojasi?

Office 365

Office 365

Kattavat sähköiset työvälineet avuksesi.
Tutustu ja valitse itsellesi sopivin paketti!

4,50

kk
alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Sonera Office 365 sisältää kaikki toimiston sähköiset työvälineet: sähköpostin, kalenterit, tiimityövälineet, yhteystietojen hallinnan ja toimisto-ohjelmat. Microsoftin ohjelmistoihin perustuva Office 365 toimii pilvipalveluna, joten voit käyttää sitä helposti ajasta ja paikasta riippumatta niin tietokoneella ja älypuhelimellakin ja kaikki tiedostosi pysyvät aina ajan tasalla.


Tilatessasi Office 365 -palvelun Soneralta, saat siihen liittyvän Sonera Verkkotunnuspalvelun ylläpidon maksutta ensimmäisen vuoden ajalle. Maksat vain verkkotunnuksen myöntävän organisaation maksut. Jos sinulla ei vielä ole toimialuenimeä (nk. verkkotunnus eli domain), voit tilata sen Soneralta Sonera Verkkotunnuspalveluna Office 365 -palvelun tilauksen yhteydessä. Lue lisää täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Huoleton, huolettomampi, Office 365

Tilaa tutut Office-ohjelmat pilvipalveluna. Palvelun käyttöönottokin sujuu helposti Avaimet Käteen -palvelulla, jonka saat tarjoushintaan 10 €/käyttäjä (norm. 75 €/hlö). Lisäksi voit seurata Sonera Koulutusvideoita –50 % hintaan 2 kk ajan.

Tutustu tarjousehtoihin

Näin helppoa Office 365 -palvelun käyttöönotto ei ole aikaisemmin ollut. Ostaessa Soneralta saat Office 365:n mukana maksuttoman käyttöönottosoiton. Tämän lisäksi saat Sonera Käyttötuen Avaimet Käteen -palvelun yrityksen 5:lle ensimmäiselle käyttäjälle vain 10 €/käyttäjä (muut käyttäjät normaalihinnalla á 75 €) - hintaetu jopa 325€!

Jotta saat Office 365:sta kaiken irti, tarjoamme Sonera Koulutusvideo -palvelun puoleen hintaan 2 kuukaudeksi kun syötät kampanjakoodin Back2B365 tilatessasi Sonera Koulutusvideo -palvelun. Sonera Koulutusvideo -tarjous koskee maks. 5 käyttäjää per yritys (normaalihinta alk. 4,95 €/kk/käyttäjä). Avaimet Käteen ja Koulutusvideo -palveluiden tarjoukset ovat voimassa kolme (3) kuukautta Office 365 -palvelun tilauksesta.

Sonera Käyttötuki Avaimet Käteen -palvelun voit tilata täältä.

Näytä vähemmän

Tätä on Office 365

Joustava, nopea, helppo

Käyttäjä voi itse valita millä laitteella haluaa kommunikoida tai hoitaa tehtäviä. Työn voi esimerkiksi aloittaa älypuhelimella ja jatkaa läppärillä. Palvelunkäyttäjien läsnäolo- ja tavoitettavuustiedot ovat nopeasti saatavilla, mikä helpottaa keskinäistä yhteydenpitoa.

Tiedot turvassa ja ajantasalla

Ajantasaiset dokumentit ja tiedot voi arkistoida varmaan talteen verkkoon ja jakaa helposti muille. Oma kalenterisi pysyy ajan tasalla ja muiden työntekijöiden läsnäolotiedot ovat helposti nähtävillä. Office 365 on tietoturvallinen palvelu, jossa kaikki liikenne on salattua.

Helppo käyttöönotto ilman investointeja

Soneran tarjoama Office 365 sisältää käyttöönottotuen. Yrityksen valinnan mukaan saat myös käyttöönoton teknisen- ja palvelunkäyttäjätuen. Käyttöönotto ei edellytä erillisiä laite- tai ohjelmistoinvestointeja eikä IT-alan erityisosaamista.

Helppo hankkia ja käyttää

Jaettu kalenteri

Katso videolta, miten hyödyt jaetun kalenterin mahdollisuuksista.

Tiedot aina tallessa

Katso videolta, miten Office 365:n avulla pääset kiinni tärkeisiin tietoihin paikasta riippumatta.

Viestintäpalveluiden käyttöönotto

Katso videolta, miten saat viestintäpalvelut vaivattomasti käyttöösi.

Tutustu Office 365-pilvipalveluun

Katso video ja tutustu Office 365:n eri ominaisuuksiin.

Virtuaalineuvottelu

Katso videolta, miten pidät käteviä videoneuvotteluita Office 365:n avulla.

Tiedostot verkossa

Katso, miten voit muokata Office-, Excel-, OneNote- ja PowerPoint -asiakirjoja verkossa.

Apua Käyttötuesta

Käyttötuesta saat tukea Office 365 -palvelun käyttöönottoon.

Lue, miten Käyttötuki on auttanut asiakkaitamme

”Kyselin Soneran Käyttötuesta apua saadakseni yritykseni nettiosoitteeni näkymään sähköpostiosoitteessani. Soneran Käyttötuki auttoi ja neuvoi, miten verkkotunnus liitetään palveluun. Apu oli todella kätevää, koska käyttötuen henkilö pystyi opastamaan minua suoraan omalla tietokoneellani etätukiohjelman avulla. Samalla saatiin luotua yrityksen muille työntekijöille sähköpostiosoitteet.”

”Pääsin nopeasti palvelun kanssa sinuiksi palveluun sisältyvän käyttöönottotukipuhelun avulla”

Näytä vähemmän

Parhaat palvelut yrittäjälle - tutustu ja löydä omasi.