Zervant

Vaivatonta kirjanpitoa yrityksellesi helppokäyttöisellä sovelluksella.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa: yksi sovellus muuttaa koko kirjanpitosi vaivattomaksi ja helpoksi. Zervantilla laskutat ja hoidat kirjanpidon sekä tuntikirjauksen vain muutamalla klikkauksella. Zervantilla on jo lähes 60 000 tyytyväistä käyttäjää.

Zervant

Zervant

Laskutus ja kirjanpito helposti verkossa.

7,00

kk
alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Tätä kaikkea on Zervant

Laskuta, tee kirjanpitomerkkinnät ja kirjaa kuluja saman tien vaikkapa kännykällä tai tabletilla. Voit seurata ja kirjata kuluja ja tunteja asikkaittain ja projekteittain. Luot helposti laskut asiakkaille kirjausten perusteella ja projektien tuntiraporttien avulla. Zervantilla voit pitää ajopäiväkirjaa GPS-toiminnon avulla tai syöttää tiedot jälkikäteen manuaalisesti. Selkeät raportit helpottavat seurantaa ja päätöksentekoa.

Tee kaikki kirjaukset kätevästi tietokoneellasi tai käytä ilmaisia mobiilisovelluksia iPhonelle, Windowsille tai Androidille.

Helpota kirjanpitoa

Zervantilla sinun ei tarvitse osata kirjanpitoa: kun kirjaat sovellukseen yritystoiminnan tulot ja menot, kirjanpito syntyy automaattisesti. Zervantin luoman arvonlisäveroraportin perusteella täytät verottajan veroraportit ja -ilmoitukset hetkessä.

Laskujen lähetys klikkauksella

Laskuta tyylikkäillä laskupohjilla esimerkiksi tuntiraporttien tai myytyjen tuotteiden perusteella yksinkertaisesti ja nopeasti. Voit laskuttaa viidellä eri kielellä verkkolaskuina ja sähköpostilaskuina sekä lähettää muistutuksia ja seurata laskujen maksua.

Raportit päätöksien tueksi

Zervantista löydät helppolukuiset raportit, jotka auttavat ymmärtämään taloudellisen tilanteesi. Saat tietoja kassavirrasta, taloudellisesta tilanteesta ja voitosta ennen veroja. Raportteja saat myös näyttävinä graafisina esityksinä.