Zeendo

Rakenna responsiiviset ja ammattimaiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti.

Zeendo-sovelluksella rakennat yrityksellesi näyttävät ja ammattimaiset kotisivut, jotka toimivat responsiivisesti tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja älypuhelimella. Varmista näkyvyytesi koko verkossa Zeendon verkkokaupalla, verkkotunnuksella, sähköpostiosoitteilla sekä analytiikka- ja hakukoneoptimointiominaisuuksilla.

Zeendo

Zeendo

Suunnittele tyylikkäät nettisivut helposti yhdellä palvelulla ja yhdellä laskulla.

6,10

kk
alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Tätä on Zeendo

Zeendon avulla kuka tahansa pystyy tekemään kotisivut nopeasti ja helposti. Halutessasi saat myös luotua Zeendolla sivustollesi verkkokaupan, jota rakennat, ylläpidät ja markkinoit vaivattomasti. Zeendon avulla saat kotisivuillesi oman domainin eli verkkotunnuksen sekä verkkotunnukseen päättyvät sähköpostiosoitteet koko henkilöstölle.

Kustannustehokas ratkaisu

Sinun ei tarvitse erikseen ostaa useita eri palveluita, ohjelmia ja sovelluksia eri palveluntarjoajilta. Zeendo sisältää kaiken, mitä tarvitset kotisivujen tekemiseen ja ylläpitoon: luot ammattimaiset ja näyttävät valmiit sivupohjat lukuisilla elementeilla, rakennat verkkokaupan helposti ja analytiikka on tukenasi päätöksenteossa.

Kilpailuetua responsiivisuudella

Responsiiviset sivut ovat hyvä ratkaisu, sillä mobiilikäyttäjien määrä lisääntyy jatkuvasti. Responsiiviset kotisivut ovat käyttäjäystävälliset, ne nousevat korkeammille hakutulospaikoille hakukoneissa ja voivat nostaa verkkokauppasi konversiolukuja.

Raportointi, analytiikka ja hakukoneoptimointi samassa paketissa

Sovelluksen avulla saat reaaliaikaista analytiikkatietoa sivun kävijöistä ja voit tehdä helposti erilaisia raportteja. Zeendo ottaa myös automaattisesti huomioon hakukoneoptimoinnin, jolloin sivustosi on helposti löydettävissä.