Taimer

Kokonaisvaltainen ja helppokäyttöinen pilvipalvelu, jota käytät kaikissa laitteissasi ja jolla hallitset koko yrityksesi toimintaa – aina projekteista reskontraan.

Taimer-sovellus tarjoaa kustannustehokkaan ja kaikki tarvittavat työkalut yhdistävän ratkaisun. Kokonaisvaltainen ja helppokäyttöinen pilvipalvelu toimii yhtä hyvin läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Taimerilla hallitset koko yrityksesi toimintaa: asiakkaita, projekteja, ajankäyttöä ja reskontraa.  

Taimer

Taimer

Loistava pilvipalvelu muun muassa projektihallintaan, laskutukseen ja raportointiin.

16,00

kk
/käyttöoikeus, alv. 0 %
Tilaa tästä

Tätä on Taimer

Taimerissa yhdistyvät yrityksesi hallinnan työkalut. Ominaisuudet ovat monipuoliset ja mukautuvat erilaisten yritysten tarpeisiin; niin myynti, HR, projektijohto ja talous hyötyvät Taimerista.

Tehokasta toimintaa

Tehosta myyntiprosessia paremmalla asiakkuuksien hallinnalla ja vapauta enemmän aikaa asiakkuuksien hoitoon.

Säästät aikaa kattavalla reaaliaikaisella myynnin, johdon, laskutuksen ja taloushallinnon raportoinnilla.

Taimer on joustava ratkaisu, jolla hallitset kaikki arjen toimet pienistä projekteista aina suurempiin kokonaisuuksiin ja läpivienteihin.

Joustava ja laajennettava

Taimeriin on saatavilla lukuisia lisäosia, joiden avulla voit integroida sovelluksen osaksi yrityksenne muita järjestelmiä. Taimer keskustelee monen eri ohjelman kanssa, joihin voidaan lähettää ja joista voidaan tuoda dataa Taimeriin.

Aina ajantasalla

Voit käyttää Taimeria pilvipalveluna missä vain ja milloin vain. Sovellus on helppokäyttöinen ja voit käyttää sitä tietokoneella, läppärillä, tabletilla tai älypuhelimella.

Työtunnit, päivärahat ja matkakulut ovat helposti kirjattavissa myös tien päällä. Seuraat helposti työaikaa, liukumia ja ylitöitä samalla, kun keräät tietoa projektiseurannan ja nopean laskutuksen pohjaksi.