Spotify Business

Mitä parempi musiikki, sitä tyytyväisempi asiakas.

Asiakaskokemus syntyy yksityiskohdista: anna musiikin olla yksi niistä. Spotifyltä saat nyt maailman ensimmäiset musiikkipalvelut yritysten käyttöön. Suoratoista musiikkia yli 40 miljoonan kappaleen valikoimasta laillisesti ja päätä, miltä brändisi kuulostaa.

Tätä on Spotify Business

Anna Spotifyn olla työkalusi soitettavan musiikin ohjaamiseen ja suunnitteluun. Voit soittaa ja kuunnella musiikkia online- tai offline-tilassa sekä luoda yrityksellesi soittolistoja eri tilanteisiin. Verkkopohjaisella työkalulla voit määritellä helposti, mitä musiikkia soitat, missä ja milloin. Samalla työkalulla voit hallita samanaikaisesti useampien brändien soittolistoja ja tilejä.

Voit luoda erillisiä musiikkialueita, jolloin voit soittaa eri musiikkia esimerkiksi yhden toimipisteen eri tiloissa. Spotifyyn saat myös julkisen profiilin ja julkisia soittolistoja, jolloin asiakkaasi voivat seurata sinua Spotifyssä.

Spotify Business

Spotify Business

Kattava musiikkipaketti kaikenkokoisille yrityksille.

29,90

kk
Hinta/toimipaikka, alv. 0 % alk.
Tutustu ja tilaa

Soita musiikkia huoletta

Yksityisen Spotify-tilin kautta musiikin esittäminen liiketiloissa on laitonta. Spotify Business tekee musiikin toistamisesta laillista myös liiketiloissa, joten voit huoletta soittaa musiikkia myös asiakkaillesi ja työntekijöillesi.

Kun hankit Spotify-tilin yrityksellesi mekanisointioikeudet kuuluvat kaupallisen lisenssin hintaan, mutta esitysoikeudet on maksettava erikseen Teoston ja Gramexin Musiikkiluvat-palveluun.

Päätä, miltä yrityksesi kuulostaa

Löydä yrityksesi soundi ja tee yrityksellesi oma soittolista. Palveluun kuuluvat myös valmiit viikottain vaihtuvat yrityksille suunnatut soittolistat, joilla soitat asiakkaillesi helposti ja monipuolisesti musiikkia. Löydät myös valmiit soittolistat jouluteemalla. Anna siis joulutunnelman täyttää liiketilasi!

Tutustu valmiisiin soittolistoihin
Tutustu joulusoittolistoihin

Lue lisää liikevaihdon rajoituksista

Spotify Business Single Location -versio soveltuu ainastaan yrityksille, joilla on korkeintaan yksi toimipaikka ja vuotuinen kokonaisliikevaihto jää alle miljoonan euron. Jos toimipaikkoja on useampia tai liikevaihto on suurempi, tarvitset Spotify Business Multiple Locations -version.

Näytä vähemmän

Parempi asiakaskokemus

Asiakaskokemus on yksityiskohdissa: anna musiikin olla yksi niistä. Oikein valittu musiikki saa asiakkaat tutkitusti ostamaan enemmän, suosittelemaan yritystäsi muille, tulemaan uudestaan ja viipymään pidempään.

Spotifyllä päätät, miltä yrityksesi kuulostaa ja luot brändillesi uniikin soundin saumattomaksi osaksi asiakaskokemusta. Voit myös ajastaa soittolistasi, niin että aamulla soitat rauhallista rokkia ja illalla inspiroivaa indietä.

Tutkimuksen mukaan taustamusiikki saa

Joko teillä soi pop ja rock?

Tutkimukset osoittavat, että liiketiloissa soiva musiikki lisää merkittävästi tilan viihtyisyyttä ja kannustaa asiakkaita tekemään enemmän ostoksia. Mielikuvat musiikkia soittavasta yrityksestä ovat lisäksi selvästi positiivisia: taustamusiikkia soittavia yrityksiä suositellaankin huomattavasti enemmän kuin hiljaisia yrityksiä.

Tilaa Spotify Business nyt helposti Soneralta. Sillä mitä tyytyväisempi asiakkaasi on, sitä paremmin bisneksesi luistaa.

 

 

Kuinka homma toimii?

 1. Soittaaksesi musiikkia tarvitset soittimen, internetyhteyden ja kaiutinjärjestelmän.
 2. Kytke soitin kiinni kaiutinjärjestelmään. Soittimeksi soveltuu niin kännykkä, tietokone, tabletti tai muu laite, johon saat ladattua Spotify-sovelluksen.
 3. Kirjaudu Spotify Business-tilillesi saadaksesi yksilöity koodi. Syötä koodi sovellukseesi ja anna sen soida!

Usein kysyttyä

 • Mikä on Soundtrack Your Brand?
 • Mitä ovat Spotify Business Single Location ja Spotify Business Multiple Locations?
 • Minulla on jo Spotify-tili. Miksi minun pitäisi maksaa enemmän Spotify Business -tilistä?
 • Pitääkö minun kuitenkin edelleen maksaa oman maani tekijänoikeusjärjestölle?
 • Voinko käyttää samaa käyttäjätunnusta kuin nykyisessä Spotify Premium -tilissäni?
 • Yritykseni liikevaihto on yli miljoona euroa vuodessa. Voinko silti käyttää Spotify Business Single Location -palvelua?
 • Kuinka monta käyttäjää Spotify Business Single Location -tilillä voi olla yhtä aikaa?
 • Mikä on Soundtrack Your Brand?

  Soundtrack Your Brand on yritys, jolla on yksinoikeus tarjota Spotify Business -palvelua. Tarjoamme teille yksinkertaisen tavan toistaa musiikkia julkisesti yrityksenne koosta riippumatta.

 • Mitä ovat Spotify Business Single Location ja Spotify Business Multiple Locations?

  Spotify Business on Spotifyn kaupallinen lisenssi, josta on kaksi eri versiota: Spotify Business Single Location ja Spotify Business Multiple Locations. Spotify Business Single Location sopii yrityksille, joilla on yksi toimipaikka ja vuotuinen kokonaisliikevaihto on alle miljoona euroa. Spotify Business Multiple Locations sopii puolestaan yrityksille, joilla on useampi kuin yksi toimipiste ja/tai vuotuinen kokonaisliikevaihto on yli miljoona euroa.

 • Minulla on jo Spotify-tili. Miksi minun pitäisi maksaa enemmän Spotify Business -tilistä?

  Tähän on pääasiassa kaksi syytä:

  1) Musiikin toistaminen Spotify Business -palvelulla on ainoa laillinen tapa soittaa Spotify-palvelun musiikkia julkisissa ympäristöissä.

  2) Palvelu on suunniteltu yrityskäyttöön, ja siinä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten ajastustyökalu ja muita sosiaalisia toimintoja, joiden avulla voitte olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa musiikin kautta.

  Spotify Free- ja Spotify Premium -palvelujen käyttö julkisissa ympäristöissä ei ole laillista.

 • Pitääkö minun kuitenkin edelleen maksaa oman maani tekijänoikeusjärjestölle?

  Spotify for Business -tilin maksu sisältää mekanisointioikeudet mutta ei esitysoikeuksia. Esitysoikeuksista on maksettava kunkin maan tekijänoikeusjärjestölle. Suomessa saat tarvittavat esitysluvat Teoston ja Gramexin yhteispalvelusta.

 • Voinko käyttää samaa käyttäjätunnusta kuin nykyisessä Spotify Premium -tilissäni?

  Et voi. Spotify Premium -tiliä ei koskaan poisteta vaan se voidaan ainoastaan muuttaa Spotify Free -tiliksi. Varattua käyttäjätunnusta ei siksi voi käyttää uudelleen Spotify Business -tilissä.

 • Yritykseni liikevaihto on yli miljoona euroa vuodessa. Voinko silti käyttää Spotify Business Single Location -palvelua?

  Et. Spotify Business Single Location -palvelu on tarkoitettu ainoastaan yrityksille, joilla on yksi toimipiste ja joiden liikevaihto jää alle miljoonan euron vuodessa. Tarvitset käyttöösi Spotify Business Multiple Locations -version.

 • Kuinka monta käyttäjää Spotify Business Single Location -tilillä voi olla yhtä aikaa?

  Jos musiikkia yrittää toistaa samalta tililtä eri laitteilla, musiikin toisto loppuu kaikissa näissä laitteissa.

Apua Käyttötuesta

Käyttötuesta saat tukea Spotifyn asennukseen.

Parhaat palvelut yrittäjälle - tutustu ja löydä omasi.