OneDrive for Business

Yritystasoinen ratkaisu turvalliseen tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen.

OneDrive for Business on Microsoftin tuottama turvallinen ja luotettava pilvitallennustila, jossa on tallennustilaa peräti huiman teran verran jokaista käyttäjää kohti! Kun synkronoit tiedostot laitteisiisi, pääset niihin käsiksi kaikkialla sekä offline- että online-tilassa.

OneDrive for Business

OneDrive for Business

Tallenna työtiedostosi luotettavasti pilveen ja käytä niitä turvallisesti kaikilla laitteillasi.

4,00

kk
/käyttäjä, alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Tätä on OneDrive for Business

OneDrivella hallitset, jaat ja säilytät tiedostojasi. OneDriven avulla tiedostot ovat saatavilla kaikissa laitteissasi milloin vain ja missä vain. Työskentely on helppoa, vaikka kollegasi tai asiakkaasi olisivat ympäri maailmaa. Palveluun kuuluu myös Office Online, joten voit työstää Office-dokumentteja suoraan selaimen kautta.

Säilytä turvallisesti

OneDrive for Businessin avulla tallennat eri tyyppiset tiedostot turvallisesti pilveen. Voit jakaa tiedostoja työtovereiden, liikekumppanien ja jopa asiakkaiden kanssa. Palvelun luku- ja muokkausoikeuksien hallinta on helppoa ja tiedostoille on mahdollista luoda myös oma tarkistus- ja hyväksyntäprosessinsa.

Jaa helposti

Jaat tiedostot helposti yhdessä palvelussa. Kaikki sinulle, työtovereillesi, liikekumppaneillesi ja asiakkaillesi tärkeät dokumentit löytyvät helposti ajasta ja paikasta riippumatta yhdestä paikasta ja aina päivitettyinä versioina.

Muokkaa missä vain

Kaikki tärkeät tiedostot ovat saatavillasi samassa paikassa, ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluun kuuluvan Office Onlinen avulla voit työstää Office-dokumentteja suoraan selaimen kautta.