Assently

Näppärä sovellus sähköiseen allekirjoitukseen ja sopimusprosessien digitalisointiin.

Assently-sovelluksella liiketoimintasi helpottuu digitaalisten sopimusprosesseilla. Erilaisten dokumenttien kuten sopimusten allekirjoittaminen vie usein turhaa aikaa ja energiaa. Papereiden tulostaminen ja skannaaminen on vaivalloista, mutta Assently-allekirjoituspalvelu ratkaisee ongelman.

Assently

Assently

Sovellus sähköiseen allekirjoitukseen ja sopimusprosessien digitalisointiin.
 

29,00

kk
alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Tätä kaikkea on Assently 

Assently on apu digitaaliseen sopimusprosessiin. Voit lähettää, allekirjoittaa ja arkistoida hyväksyttävät ja allekirjoitettavat dokumentit vaivattomasti suoraan sovellukseen. Allekirjoittaa voi kaikilla mobiililaitteilla: tietokoneella, läppärillä, älypuhelimella tai tabletilla, etkä tarvitse tähän erillistä sovellusta.

Nopeampaa toimintaa

Nopeuta liiketoimintaasi käyttämällä digitaalisia prosesseja: allekirjoita ja hyväksy sähköisesti esimerkiksi sopimukset, pöytäkirjat, suoraveloitukset, tarjoukset tai lomakkeet.

Vahva todiste allekirjoittamisesta

Jokaisesta allekirjoittamisesta tallennetaan todisteketju, jonka avulla on helppo todistaa milloin dokumentti on allekirjoitettu ja kuka sen on allekirjoittanut. Näin ollen allekirjoitusta voidaan pitää luotettavana.

Vaivaton ylläpitotyökalu ja mallipohjat

Helppokäyttöisellä sovelluksella voit valvoa allekirjoituksia, tehdä hakuja ja lähettää muistutuksia reaaliaikaisesti. Voit myös luoda usein käytettäviä mallipohjia käyttämistäsi asiakirjoista.