Sonera Videoneuvottelu

Unohda vanhat kokemuksesi neuvottelupalveluista. Sonera Videoneuvottelu muuttaa neuvottelutapoja kertaheitolla.

Kokeile uudenlaista Sonera Videoneuvottelua, jonka teräväpiirtokuva ja huippulaadukas ääni takaavat, ettei välimatka neuvottelukumppaneihin tunnu miltään. Videoneuvottelun käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä se toimii aivan kuten tavallinenkin neuvottelu, jossa osallistujat ovat fyysisesti paikalla. Videoneuvottelu on myös ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto matkustamiselle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Sonera Videoneuvottelu?

Ei yllättäviä kustannuksia

Sonera Videoneuvottelulla saat kaiken tarvitsemasi kiinteällä kuukausimaksulla: yhteydet, laitteet ja tietoturvan.

Paketti räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan. Neuvottelun voi pitää niin yrityksen sisällä, liikkuvan työn tai etätyön tekijän kuin ulkoisten kumppaneidenkin kanssa.

Tapaa missä ja milloin vain

Videoneuvotteluun voit osallistua eri päätelaitteita ja sovelluksia hyödyntäen lähes mistä tahansa: neuvotteluhuoneista, auditorioista tai vaikka työ- tai etätyöpisteeltäsi.

Videoneuvottelua voi käyttää muun muassa sisäiseen ja ulkoiseen tiedottamiseen, konsultointiin ja asiantuntijatehtäviin, tuki- ja help desk -sovelluksiin, etäopetukseen ja myyntipalavereihin.

Nopeita ja sujuvia palavereja

Erilaisten asioiden esittely, käsittely ja päättäminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti Sonera Videoneuvottelun avulla.

Selvää säästöä.

Me Soneralla arvioimme, että säästämme sadalla videoneuvottelulla 25 työviikkoa, 87 000 euroa matkakustannuksissa ja 25 500 kg hiilidioksidia.