Toimistopalvelut

Nykyaikaista viestintää toimistoosi. Käytä kätevästi selainpohjaisella sovelluksella tai sähköpostilla.

Valitsi sopivin palvelu toimistoon

Monitoimilaitefaksi

Nykyaikaisessa toimistossa välttämättömien faksien lähettäminen onnistuu ilman erillistä, fyysistä faksilaitetta. Palveluun liitetyllä monitoimilaitteella voit lähettää ja vastaanottaa fakseja sekä skannata asiakirjoja. Monitoimilaitefaksi hyödyntää yrityksesi verkkoyhteyksiä, eikä analogisia puhelinlinjoja tarvita. Voit käyttää palvelussa yrityksesi faksinumeroita tai käyttää palvelun omaa numerointia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sidosryhmäviestintä

Hoida sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen keskitetysti selainkäyttöliittymässä. Voit hallita yhteystietoja manuaalisesti tai tuoda ne tiedostona osoitekirjaan. Osoitekirjassa voit muodostaa haluamasi jakelulistat yhdelle tai useammalle vastaanottajalle lähettääksesi tekstiviestejä, fakseja, sähköposteja tai ääniviestejä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tekstiviestit kätevästi sähköpostista

Toimistotekstari tuo sähköpostiisi monipuoliset tekstiviestiominaisuudet. Toimistotekstarilla lähetät kätevästi tekstiviestejä ilman että sinun tarvitsee muistaa ulkoa yhtään puhelinnumeroa. Puhelinnumerot saat suoraan sähköpostisi osoitekirjasta, ja voit hyödyntää myös omia jakelulistojasi. Voit ottaa palvelun käyttöön MS Outlook -käyttöliittymissä (versiosta 2010 eteenpäin) työasemakohtaisesti tai koko yrityksen kattavana, keskitettynä asennuksena.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostista viestinnän monitaituri

Laajenna sähköpostisi viestintämahdollisuuksia ilman erillisiä käyttöliittymiä tai ohjelmia. Sähköpostiviestinnällä voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostistasi fakseja, tekstiviestejä ja ääniviestejä. Palvelu korvaa perinteiset faksilaitteet ja ohjaa myös tekstiviestipalautteet ja asiakaspalvelun puhelinvastaajaviestit sähköpostiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Muista myös sähköpostifaksi

Tarvitseeko yrityksesi faksia, mutta analoginen puhelinlinja ja faksilaite tuntuvat hankalilta? Sähköpostifaksi on pienyrityksille suunnattu ratkaisu nykyaikaiseen faksiliikenteeseen.

Miksi Toimistopalvelut?

Nykyaikaista viestintääsi

Kanavien kirjo kasvaa ja sidosryhmien tavoittaminen nopeasti on tärkeää. Saat Toimistoviestintä-palveluillamme haltuun monia viestintäkanavia ja voit luopua esimerkiksi faksin analogisesta puhelinlinjasta.

Muokattavuus

Voit muokata viestiä helposti ja nopeasti kätevässä käyttöliittymässä tai sähköpostissa. Pystyt muokkaamaan myös lähettäjän nimeä tai vastaanottajalistoja.

Helposti saatavilla

Selainpohjaisilla sovelluksilla käyttö onnistuu kätevästi milloin ja mistä vain! Näin voit käyttää palveluita eri päätelaitteilla, eikä käyttö vaadi erillisiä asennuksia. Sähköpostipohjaisiin sovelluksiin pääset käsiksi aina kirjautuessasi sähköpostitiliisi.