Monikanavaviestintä

Tehokasta, helppoa ja turvallista viestintää. Soneran Monikanavaviestinnällä hallitset viestinnän eri kanavia ja tavoitat asiakkaan niin yksi- kuin kaksisuuntaisellakin kommunikaatiolla.

Monikanavaista viestintää

Päätelaitteiden kirjo monipuolistuu vuosi vuodelta ja yhä useampi yritys haluaa viestiä juuri siihen päätelaitteeseen, jonka kautta viesti tavoittaa parhaiten vastaanottajansa. Sonera Monikanavaviestinnällä hallitset kommunikoinnin eri keinoin kuten tekstiviestillä, faksilla, ääniviestillä ja sähköpostilla. Palvelun valmiilla ratkaisuilla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti, niin ulkoisessa kuin sisäisessäkin viestinnässä.

Meillä on markkinoiden laajin monikanavaisen viestinnän ja tekstiviestipalveluiden palveluvalikoima. Saat koko palvelun räätälöidysti yhdeltä toimittajalta. Operaattorina pystymme valvomaan paremmin viestien perille menoa. Viestinvälityskapasiteettimme myös takaa palvelun korkean laadun.

Jätä yhteydenottopyyntö

Monikanavaviestinnän palvelut

Toimistopalvelut

Hankkiudu eroon erillisistä faksilaitteista, hoida tiedottaminen kätevästi selainkäyttöliittymässä tai tee sähköpostistasi viestinnän monitaituri.

Lue lisää

Tiedote- ja palautepalvelut

Löydä juuri sinulle sopivin tiedotepalvelu asiakastiedottamiseen tai asiakaspalautteen vastaanottamiseen.

Lue lisää

Tarvitsetko vielä faksia?

Tarvitseeko yrityksesi faksia, mutta analoginen puhelinlinja ja faksilaite tuntuvat hankalilta? Sähköpostifaksi on pienyrityksille suunnattu ratkaisu nykyaikaiseen faksiliikenteeseen.

Miksi Monikanavaviestintä?

Vastaa muuttuvan maailman tarpeisiin

Viestintäkanavien määrä lisääntyy jatkuvasti ja luo haasteita kohdennetulle viestinnälle. Monikanavainen viestintä vähentää kustannuksia vapauttamalla viestintään käytettyjä resursseja ja aikaa.

Hallittu kokonaisuus

Monikanavainen viestintä voidaan toteuttaa www-käyttöliittymästä tai integroida yrityksesi käyttämiin taustajärjestelmiin. Yhtenäisyys lisää hallittavuutta ja samalla hankinta- ja ylläpitokustannukset laskevat.

Henkilökohtaisempaa palvelua

Monikanavaviestinnän avulla voit lähettää yksilöllisesti räätälöityjä viestejä hallitusti ja kohdennetusti. Asiakastyytyväisyys kasvaa kun viestit ovat räätälöityjä ja asiakkaalle kohdennettuja.