Loma- ja poissaoloviesti Sonera Touchpoint -palveluun

Sonera Touchpoint -palveluun on marraskuun aikana lisätty kaksi uutta käyttäjäkohtaista aktiviteettia, lomaviesti ja poissaoloviesti. Kun aktiviteetiksi valitaan lomaviesti tai poissaoloviesti, annetaan soittajalle tiedote, joka kertoo, että henkilö on lomalla tai poissa työpaikalta. Soittaja voi ohittaa tiedotteen painamalla 2, jolloin puhelu yhdistetään matkapuhelimeen.

Käyttäjä voi määritellä iPhone- ja Android-puhelimen Touchpoint-sovelluksessa kontakteja VIP-kontakteiksi, jolloin näiltä henkilöiltä tulevat puhelut ohjataan suoraan matkapuhelimeen, vaikka aktiviteetiksi olisi valittu loma- tai poissaoloviesti.

Kun soittajalle on annettu tiedote lomasta tai poissaolosta, ohjataan puhelu Touchpoint-palvelun postilaatikkoon. Loma- ja poissaoloviestin yhteydessä käyttäjän postilaatikko on aina aktiivinen.

Windows-puhelimissa uusien aktiviteettien käyttöönotto saattaa vaatia uudelleenkirjautumisen matkapuhelinsovellukseen. Kirjautuminen tapahtuu sovelluksen Asetukset-valikosta. Mikäli kirjautumiseen aiemmin käytettyjä tunnuksia ei ole tallessa, voi uudet tunnukset tarvittaessa tilata puhelimen selaimella osoitteesta https://sonera.fi/tpwp

Uudistuksen yhteydessä on päivitetty myös Touchpoint-palvelun käyttöohjeet. Käyttäjän ohjeet löytyvät osoitteesta www.sonera.fi/touchpoint. Pääkäyttäjän ohje löytyy Sonera Yritysportaalin Käyttöohjeet-osiosta.