Tavoitettavuuspalvelu MECM

MECM on yrityksen vaihteenhoitajille, asiakaspalvelijoille sekä koko henkilökunnalle suunniteltu palvelukokonaisuus tavoitettavuuden tehokkaampaan hallintaan.

MECM on yrityksen vaihteenhoitajille, asiakaspalvelijoille sekä koko henkilökunnalle suunniteltu palvelukokonaisuus tavoitettavuuden tehokkaampaan hallintaan. Järjestelmä soveltuu yhden tai useamman toimipaikan yrityksille tai yhteisöille, jotka haluavat hoitaa välitystoimen/asiakaspalvelun itsenäisesti tai osin yhdessä. MECM yhdistää ja muodostaa yrityksen erillisistä tavoitettavuustiedoista yhtenäisen, päivittyvän tietokannan ja tarjoaa tämän hyödyntämiseksi ylivoimaiset työkalut henkilöstön ja palveluiden tavoitettavuuteen niin yrityksen asiakkaille ja kumppaneille kuin sisäiseen tavoitettavuuteenkin. MECM voidaan liittää useisiin eri viestintäympäristöihin, jolloin saavutetaan paras mahdollinen käytettävyys asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon käyttöön. Saat lisätietoa tuetuista ympäristöistä jätettyäsi yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Tavoitettavuuspalvelu?

Tehokkuutta asiakaspalveluun

Vaihteenhoito ja asiakaspalvelutoimet hoituvat samalta työpisteeltä, jolloin sama henkilö voi hoitaa molempia. Palvelu tukee asiakaspalvelun tai vaihteenhoidon hajauttamista yrityksen toimipisteiden välillä.

Tavoitettavuus paranee

Vaihteenhoitajalla on kattava ja ajantasainen tieto toiminnoista ja henkilöistä.Henkilöstö saa sovellukset yrityksen puhelinluettelon selaamiseen ja oman tavoitettavuustiedon päivittämiseen – matkapuhelimet ovat kiinteä osa ratkaisua.

Helpottaa tietokantojen ylläpitoa

Tavoitetettavuuspalvelu integraatio helpottaa läpinäkyvyyttä. Sisältää mm. kalenterin, kulunvalvonnan ja puhejärjestelmät. Vähentää tuplatyötä ja pitää tietokannat ajantasaisina toistensa kanssa.

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

0200 188 18
ark. klo 8–16.30
(mpm/pvm myös jonotusajalta)
Kirjaudu Yritysportaaliin
Varaa soittoaika
 

Yritysmyyntipalvelu
Vikatilanteet yrityksille

0206 90801
puhelut 24 h
korjaus ark. 8–17
(mpm/pvm myös jonotusajalta)
Tee vikailmoitus