Toimipisteiden yhdistäminen

Yhdistä yrityksesi toimipisteiden lähiverkot turvalliseksi, suljetuksi yritysverkoksi.

DataNet on verkottamisratkaisu, joka sopii erinomaisesti vaativimpienkin liiketoimintajärjestelmien pohjaksi. Se yhdistää yrityksesi kaikkien toimipisteiden lähiverkot TeliaSoneran verkkopohjaisiin ip-palveluihin – myös kansainvälisesti.

DataNetillä yrityksesi eri toiminnot voidaan verkottaa joustavasti käyttötarpeen mukaan: saat yrityksesi viestintä- ja tietoliikennepalvelut kätevästi yhteen verkkoon. Toimipisteet voidaan yhdistää joko kiinteästi tai langattomasti, ja saat koko palvelun yhdeltä toimittajalta paikallisesti ja globaalisti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi DataNet

Tehokkuus

Tehokkuutta ja kustannussäästöä

Älykäs palvelualusta tehostaa työskentelyä, vähentää kuluja ja parantaa organisaatiosi kokonaistuottavuutta. Voit liittää verkkoon myös etätyöntekijät ja yhteistyökumppanit.

Turvallinen

Turvallinen ja helppo ratkaisu

Sonera huolehtii verkon rakentamisesta ja ylläpidosta. Turvallinen ja suljettu verkko on helppo hallita ja valvoa, ja palvelutaso voidaan valita tarpeidesi mukaan.

 

Muuntautuva

Muuntautuu tarpeidesi mukaan

Tekniikkariippumaton palvelu muuntautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Ratkaisu on helposti laajennettavissa monipuolisilla lisäpalveluilla.


Palveluvaihtoehdot

Multi

Kun yrityksesi tarvitsee korkeinta suorituskykyä ja käytätte liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja yrityksesi liikennettä on tarve priorisoida. Datan lisäksi multimedialiikennettä, videoita ja ip-puheluita. Korkea suorituskyky ja käytettävyys, erittäin korkea tietoturvataso ja maailmanlaajuinen kattavuus.

Basic

Luotettava ja hallittu ratkaisu, jossa valittavissa kiinteä tai langaton ip-yhteys (kiinteä saatavissa vain ulkomailla). Datan siirtoon. Basic sopii yrityksellesi, jos yritykselläsi ei ole tarvetta tietoliikenteen priorisoinnille. Korkea tietoturvataso ja hyvä käytettävyys.

Flex

Kustannustehokas ratkaisu pieniin toimistoihin, kotitoimistoille ja matkustavalle työntekijälle, joissa ei ole tarvetta liikenteen priorisoinnille. Flex-palveluvaihtoehdossa voidaan hyödyntää jo yrityksesi käytössä olevaa internetyhteyttä. Korkea tietoturvataso, maailmanlaajuinen saatavuus ja nopea käyttöönotto.