Sonera SSL

Ökad säkerhet för dina nättjänster.

Sonera SSL-certifikat säkrar trafiken mellan din webbplats och dess besökare. Hos oss får du i samma paket pålitlig kryptering och HTTPS-beteckning som talar om att förbindelsen är trygg. Genom att koncentrera administrationen av SSL-certifikat till Sonera sparar du tid och pengar, eftersom vi erbjuder dig en praktisk administrationsportal och mångsidiga prisalternativ.

Läs mer och beställ

Lämna kontaktbegäran

 

"Sonera har utvecklat krypterings- och autentiseringslösningar redan i ett tjugotal år och har hittills beviljat över 10 miljoner certifikat."

 

SSL Certificate

Skydd av en sida, t.ex. foretag.fi (i samma pris ingår skydd samt foretag.fi- och www.foretag.fi-adresser).

99,00

Från, per år
Beställ

Multi SSL Certificate

Vid skydd av flera sidor, t.ex. foretag.se och foretag.com.

 

235,00

Från, per år
Beställ

Wildcard SSL Certificate

Vid skydd av flera underordnade sidor, t.ex. extra.foretag.fi och store.foretag.fi.

390,00

Från, per år
Beställ

Flera goda skäl att välja Sonera SSL

Salaus

Krypteringen är alltid uppdaterad

Sonera är det endast certifikatutfärdare i Finland med rotcertifikat inbyggd i i alla webbläsare och operativsystem globalt.

Säästä

Spara tid och pengar

När du koncentrerar administrationen av SSL-certifikat till Sonera, blir det tid över för annat. Vi uppmuntrar till långsiktig planering av informationssäkerheten med kännbara SSL Prepaid-rabatter.

Luotettava

Ett pålitligt och säkert val

Sonera har utvecklat krypterings- och autentiseringslösningar redan i ett tjugotal år. Våra kunder är bland annat ministerier, städer samt bank-, försäkrings- och datakommunikationsföretag.

Helppo

Betala med nätfaktura

Hos oss behöver du inget kreditkort. Du beställer certifikat på några minuter via en lättanvänd administrationsportal och betalar med nätfaktura. Vår administrationsportal påminner dig också när det är dags att förnya certifikaten.

Våra kunder rekommenderar