Mobile Connect

Digitaalisen tunnistautumisen uusi standardi.

Mobile Connect on turvallinen ja yleiskäyttöinen kirjautumisratkaisu. Yhdistämällä käyttäjän ja matkapuhelimen, Mobile Connect mahdollistaa nopean kirjautumisen verkkosivustoille ja sovelluksiin ilman salasanojen ja käyttäjätunnuksien muistamista. Palvelu on turvallinen, eikä siinä jaeta henkilötietoja ilman lupaa.

Suomessa saat Mobile Connectin piiriin kaikki suomalaisten operaattorien asiakkaat yhdellä sopimuksella Soneran kanssa. Kerromme mielellämme lisätietoja, miten saat laajennettua palvelua Suomen rajojen ulkopuolelle.

Jätä yhteydenottopyyntö


Valitse tarpeeseesi sopiva taso

1. Anonyymitaso

Anonyymitasolla palveluntarjoaja saa tunnistustapahtuman yhteydessä yksilöllisen tunnisteen, jonka operaattori sitoo yksittäiseen käyttäjään. Tällä tasolla palveluntarjoaja ei saa automaattisesti käyttäjästä muita tietoja.  Anonyymitason tunnistus sopii hyvin salasanan korvaajaksi tai sen avulla voi esimerkiksi helposti toteuttaa palveluun kaksivaiheinen tunnistautumisen (2-factor authentication).

2. Vahva tunnistaminen

Käyttäjä tunnistetaan vahvasti ja palveluntarjoajalle välitetään käyttäjän tunniste (Suomessa sähköinen asiointitunnus ja henkilötunnus).