Suojaudu palvelunestohyökkäyksiltä

Sonera Verkkosuoja suojaa verkkoa niin yhdestä lähteestä kuin useammasta lähteestä tehdyiltä palvelunestohyökkäyksiltä.

Sonera Verkkosuoja

Palvelunestohyökkäykset (Denial of Service, DoS) ovat todellisuutta myös Suomessa ja kansainvälisesti tämän tyyppinen tietoturvarikollisuus on voimakkaassa kasvussa. Palvelunestohyökkäyksien tavoitteena on tyypillisesti aiheuttaa haittaa verkkopalvelun tai –liittymän toiminnalle. Käytännössä tämä tarkoittaa verkkoliikenteen pysäyttämistä tai hidastamista, joka puolestaan saattaa aiheuttaa suuriakin taloudellisia tappioita sekä lisäksi imagohaittaa. Hyökkäystilanteissa Verkkosuojapalvelu mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden, sillä palvelu suodattaa hyökkäysliikenteen ennen asiakkaan liittymää, jolloin asiakasliittymä ei pääse tukkeutumaan.


Palvelu valvoo asiakkaan ennalta määrittelemiin kohteisiin menevän internetliikenteen liikennepoikkeamia ja havaitsee mahdolliset palvelunestohyökkäykset havainnointijärjestelmän avulla. Palvelu suojaa paitsi yhdestä lähteestä tehdyiltä hyökkäyksiltä, myös useista lähteistä tapahtuvilta hajautetuilta palvelunestohyökkäyksiltä (DDoS).

Kiinnostuitko Verkkosuojasta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Verkkosuoja?

Suodatus turvaa jatkuvuuden ja lisää tehoja

Palvelunestohyökkäyksien torjunta on ennen kaikkea toiminnan jatkuvuuden turvaamista.  Palvelu ei estä normaalia, ns. puhdasta liikennettä, vaan suodattaa palvelunestohyökkäyksien aiheuttaman hyökkäysliikenteen.

Suodatuksen ansiosta yrityksen liiketoiminnalle tai julkisyhteisön toiminnalle tärkeät palvelut voidaan pitää jatkuvasti saatavilla.

Sonera Verkkosuojan lähtökohtana on asiakkaan liikenneanalyysiin perustuva suodatusprofiili. Kun hyökkäys havaitaan, palvelu käynnistää profiilin mukaisen suodatuksen. Tarvittaessa profiilia muokataan analyysitulosten mukaan.

Kustannustehokasta tietoturvaa

Sonera Verkkosuoja torjuu tehokkaasti hyökkäyksistä johtuvat toimintahäiriöt ja samalla mahdolliset imago- ja taloudelliset tappiot, joita palvelunestohyökkäys voi aiheuttaa.

Ei vaadi asiakkaalta laiteinvestointeja, sillä palvelu tarjotaan Soneran laitetiloista. Sonera ylläpitää  ja valvoo palvelua 24/7.

Pitkä osaaminen ja maailman puhtaimmat verkot

Soneran verkot ovat tutkitusti maailman puhtaimmat. Aktiivisen ja pitkäjänteisen tietoturvatyön ansiosta niissä liikkuu vähiten haittaohjelmia. Tämä maailmanluokan osaaminen on myös Sonera Verkkosuojan perusta.

Soneralla on jo yli vuosikymmenen kokemus hyökkäyksien tunnistamisesta ja estämisestä.

Tutustu myös näihin

Kyberturvallisuusharjoitus

Tutustu videolla kyberturvallisuusharjoituksen kulkuun.

Kyberturvallisuusharjoitus Jyväskylässä

Keskimaa, Sonera ja JYVSECTEC toteuttivat kyberturvallisuusharjoituksen Jyväskylässä.

Lue lisää

Suojaa sisäverkkosi

Sonera Yritystietoturva huolehtii yrityksesi tietoturvasta ja suojaa yrityksesi verkon ulkoisilta hyökkäyksiltä ja uhilta.

Estä roskaposti ja roskapostin levittäminen

Soneran Clean Mail -palvelulla suojaudut sähköpostista tulevia verkkouhkia vastaan.

Suojaa sisäverkkosi

Sonera Yritystietoturva huolehtii yrityksesi tietoturvasta ja suojaa yrityksesi verkon ulkoisilta hyökkäyksiltä ja uhilta.

Estä roskaposti ja roskapostin levittäminen

Soneran Clean Mail -palvelulla suojaudut sähköpostista tulevia verkkouhkia vastaan.