F-Secure

Suojaa kännykkäsi, tablettisi, palvelimesi ja tietokoneesi haittaohjelmilta. Kattava tietoturva varmistaa, että voit työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti.

Suojaa yrityksesi aina ja kaikkialla

F-Securen Protection Service for Business (PSB) tarjoaa maailman parhaan suojauksen laitteillesi. Se on erityisesti yrityksille suunniteltu ratkaisu, joka varmistaa, että työntekijät voivat keskittyä työhönsä turvallisesti ja tehokkaasti. Se sisältää äärimmäisen tehokkaan tietoturvan sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien tietokoneille, Citrix-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmien palvelimille kuin Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimille ja tableteille.

F-Secure

F-Secure

Unohda haittaohjelmat. Keskity kasvattamaan liiketoimintaasi.

4,90

kk
Hinta/lisenssi, alv. 0 %
Tutustu ja tilaa

Tätä kaikkea on F-Secure

Maailman paras yritystietoturva

Uraa uurtavat suojausratkaisumme ovat saaneet lukuisia palkintoja puolueettomilta asiantuntijaorganisaatioilta kuten AV-Test ja AV-Comparatives. Käytössäsi on siis markkinoiden paras tietoturvaratkaisu.

Lue lisää voitetuista palkinnoista

 

Suojaudu lisääntyneiltä kyberrikoksilta

Haittaohjelmille altistuminen voi johtaa arkaluonteisten talous- tai henkilötietojen menettämiseen. Esimerkiksi tilikirjojen tuhoutuminen tai katoaminen sekä asiakastietojen korruptoituminen voi pysäyttää liiketoimintasi. Kiristysohjelmat voivat estää työntekijöitä käyttämästä laitteitaan, kunnes ne on puhdistettu.

Vaivaton ja helppokäyttöinen

Ratkaisumme on intuitiivinen ja helppokäyttöinen eikä se vaadi erityistä IT-osaamista. Satunnaiset tehtävät, kuten suojauksen lisääminen uuteen koneeseen tai mobiililaitteeseen, käyvät käden käänteessä. Monista muista suojausohjelmista poiketen sinun ei tarvitse huolehtia tuote-, tietokanta- tai kolmansien osapuolien ohjelmistopäivityksistä, vaan hoidamme ne puolestasi. Näin säästät yrityksesi IT-resursseja muihin toimintoihin. 

 

Miksi tietoturva on niin tärkeä?

  • Haittaohjelmille altistuminen voi aiheuttaa arkaluontoisten tietojen, kuten asiakasrekisterin henkilötietojen, menetyksen.
  • Yrityksen maineeseen vaikuttavat tietoturva-asiat – mieti, mitä asiakkaasi ajattelisivat, jos saisivat yrityksesi sähköpostiosoitteesta roskapostia?
  • Yrityssalaisuuksia sisältävien aineistojen häviäminen voi kumota useankin vuoden työn.
  • Haittaohjelmat keskeyttävät usein normaalin työnteon.

Miten F-Securen PSB suojaa sinua?

  • Software Updater suojaa ohjelmistoja tietoturva-aukoilta, sillä 85 % tietoturvariskeistä piilee kolmannen osapuolen ohjelmistoissa.
  • DeepGuard analysoi ja torjuu haitallisia sovelluksia käyttäytymisen, muistin ja maineen perusteella.
  • Haittaohjelmasuojauksemme takaa ylivoimaisen suojauksen yhä kehittyneimpiä haittaohjelmia vastaan.
  • Selauksen suojaus tarjoaa ennakoivan suojauksen verkkouhkia vastaan.
  • Palomuuri estää tietoverkoista tulevat hyökkäykset.
 

Parhaat palvelut yrittäjälle - tutustu ja löydä omasi.