Huoneilma vaikuttaa vireyteen ja viihtyvyyteen

Sonera IoX Office -palvelulla seuraat helposti huoneilman lämpötila-, kosteus- ja hiilidioksiditasoja. Lisäksi voit tarkastella, kuinka paljon työpisteitä tai neuvotteluhuoneita käytetään.

Sisäilman tarkkailuun ja hyvinvoinnin tueksi

Moni meistä viettää suuren osan päivästä sisätiloissa, erityisesti toimistossa. Sisäilman laatu vaikuttaakin huomattavasti työhyvinvointiin, terveyteen, työtehokkuuteen ja viihtyvyyteen työpaikalla. Sonera IoX Office -palvelulla ilmanlaadun mittaus on helppoa ja vaivatonta.

Kokeile Sonera IoX Office -palvelua!

Jätä yhteydenottopyyntö

IoX Office -palvelu sisältää:

  •  Käyttöliittymä
  • Sensorit ja reititin
 

Selkeä käyttöliittymä, jolla seuraat huoneilmaa

Sonera IoX Office -palvelulla seuraat helposti huoneilman lämpötila-, kosteus-, ja hiilidioksiditasoja. Sinun ei tarvitse hankkia erikseen nettiliittymää, sensorilaitteita ja pilvialustaa, vaan saat koko paketin yhdellä kuukausimaksulla. Käytät palvelua Suomen lisäksi myös pohjolassa ja Baltiassa.

Miksi Sonera IoX Office?

Seuraa lämpötilanmuutoksia

Sensoreiden avulla voit seurata lämpötilaa ja sen muutoksia. Voit esimerkiksi seurata, onko toimistossa poikkeuksellisen kylmä tai tutkia, nousiko lämpö varastossa – menemättä itse paikalle.

Tutki kosteutta ja hiilidioksiditasoja

Kosteutta ja hiilidioksiditasoja tutkimalla voit havaita sisäilman muutoksia, jäljittää huonon sisäilman syitä ja seurata esimerkiksi kokoustilan ilmanlaatua.

Havainnoi tilojen käyttöä

Liikesensori havaitsee ympärillä olevat liikkeet. Näin voit esimerkiksi seurata, kuinka paljon työpisteitä tai neuvotteluhuoneita käytetään.

 

Tutustu tarkemmin

Kalisevatko hampaat konttorissa? Tulevaisuuden toimistossa ei tarvitse väristä kylmästä

Toimitilojen sisäilman laadun seuraaminen onnistuu vaivattomasti uuden pilvipalvelun avulla.

Lue lisää