Kiinteistökonsepti

Kiinteistöissä hyödynnetään entistä enemmän automaatiota ja digitalisaatiota. Kiinteistökonsepti-palveluilla voit hallita kiinteistösi toimintoja kokonaisvaltaisesti.

Kiinteistöjen tärkeissä toiminnoissa hyödynnetään yhä enemmän automaatiota ja palvelukumppaneita. Mutta kuka hallitsee kokonaisuuden, kun kumppaneita on paljon? Soneran tarjoamilla Alerta-palveluilla voit hallita kiinteistösi toimintoja kokonaisvaltaisesti. Monet kiinteistöjen toiminnot – esimerkiksi lämmitys, hälytyspalvelut tai päivittäistavarakauppojen kylmälaitteiden hallinta – ovat pitkälti automatisoituja. Lopputuloksena saattaa olla tietoliikenneviidakko, joka ei ole kunnolla kenenkään hallinnassa. Turvataksesi kiinteistön tärkeät toiminnot tarvitset tehokkaan kumppaniverkoston ja selkeän palvelukokonaisuuden, joka toimii luotettavasti ja reagoi ongelmatilanteisiin heti. Ratkaisumme tähän toimintojen ja kumppanien verkottamiseen on Soneran Alerta -palvelut.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Kiinteistökonsepti?

Selkeä kokonaiskuva

Kiinteistökonseptin palvelukokonaisuuden avulla saat selkeän kokonaiskuvan kiinteistön kaikista toiminnoista. Palvelukokonaisuus toimii luotettavasti ja reagoi ongelmatilanteisiin heti.

Valmiit rajapinnat kumppanien järjestelmiin

Tehokas kumppaniverkoston hallinta onnistuu hyödyntämällä järjestelmien valmiita rajapintoja.

Kattava ja ennakoiva palvelu

 Kiinteistökonsepti kattaa suunnittelun, toteutuksen ja hallinnan sekä järjestelmien integroinnin. Palvelu ennakoi ja torjuu laite- ja järjestelmäviat.

Kokonaisvaltaista kiinteistöjen hallintaa

Kiinteistökonseptiin kuuluvilla Alerta-palveluilla saat kiinteistöösi yhden kokonaisratkaisun, joka sisältää suunnittelun, toteutuksen, hallinnan ja alihankkijat.

Alerta on valmis valvottu ja varmistettu palvelu. Sen peruslähtökohtana ovat toimintavarmat yhteydet, jotka on varmistettu mm. tietoliikennehäiriöiden varalta. Keskeisissä rooleissa ovat tietoturva, luotettavuus ja hallittavuus. Lisäksi Alerta-tuotteilla toimintojen valvonta ja ohjaus ovat ajan tasalla. Samalla säästät työajassa, resursseissa ja kustannuksissa.

Alerta-tuotetulkki

Tarvitsetko apua Kiinteistöpalveluiden valintaan? Alerta-tuotetulkin avulla selvität, mitkä Alerta-palvelut sopivat yrityksellesi.

Lue lisää