Yrityksen perustajalle

Yrityksen perustamisen taustalla on liikeidea, jonka jalkautus helpottuu oikeilla työkaluilla. Autamme mielellämme yrityksesi alkutaipaleella.

Näillä pääset alkuun

Uuden yrityksen tai toiminimen perustaminen helpottuu oikeilla työvälineillä. Meiltä saat erityisesti yrityskäyttöön suunnitellut tuotteet ja palvelut, joilla liiketoimintasi on helppo aloittaa. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja valitse niistä yrityksellesi sopivimmat.

Nettiliittymä uudelle yritykselle

Liittymät

Tutustu puhe- ja nettiliittymiin, joiden avulla solmit elämäsi parhaat diilit.

Sopiva Pro -liittymä uudelle yritykselle

Laitteet

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat laitteet liiketoimintasi tueksi.

Palvelut

Varmista yritystoiminnan tehokkuus. Tutustu palveluihin, joilla saat etumatkaa.

Uuden yrityksen alkutaipaleelle

Toimintaa tukevien palveluiden avulla vältät moniportaista asiointia ja saat nopeasti vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tutustu yrityksille suunniteltuihin ratkaisuihin ja varmistu siitä, että liiketoimintasi voi keskittyä alusta alkaen olennaiseen.

Asioi helposti Y-tunnuksella

Yrityksesi Y-tunnuksella voit mm. ostaa tuotteitamme yritysverkkokaupasta, jossa alv. on 0 %. Y-tunnuksen rekisteröintitieto ei kuitenkaan tule heti kauppaan, joten voit joutua odottamaan hetken, ennen kuin pääset kauppaan ostoksille. Sillä aikaa voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa myyntipalveluun.

Jätä yhteydenottopyyntö

Myyntipalvelumme auttaa

Kun asioit myyntipalvelumme kanssa tarvitset Y-tunnuksen, oman henkilöturvatunnuksesi ja yrityksesi perustamisasiakirjan sähköisessä muodossa.

Huom! Perustamisasiakirjan saat ELY-keskukselta paperisena, mutta skannaamalla saat sen helposti sähköiseksi esim. pdf-tiedostoksi.

Puh. 0800 134 134
(ark. klo 8–16.30)

Hanki maksuton Yritysportaali

Maksuttomalla Yritysportaalilla saat kokonaisnäkymän yrityksesi palveluihin. Kun tilaamasi liittymät ja palvelut on toimitettu, ota Yritysportaali käyttöösi. Pääset helposti hallinnoimaan yrityksesi palveluja ja tekemään ostoksia yritysverkkokaupassa valmiiksi tunnistautuneena.

Lue lisää

Mikä on paras pilvipalvelu yrittäjälle?

Pilvipalveluiden käyttö ja tarjonta kasvavat jatkuvasti – käytännössä kaikki on matkalla pilveen. Valitsimme sinulle viisi pilvipalvelua, joilla helpotat arkeasi.

Lue lisää

Kysymyksiä pilvipalvelusta

Pilvipalvelut ovat erinomainen valinta monesta eri syystä. Ne herättävät kuitenkin myös kysymyksiä, joista olemme poimineet sinulle tärkeimmät.

Lue lisää

Mitä digitalisaatio tarkoittaa?

Digitalisaatio kätkee sisäänsä paljon. Se on kokonaisuus, joka muuttaa maailmaa ympärillämme. Onko se kuitenkin muutakin kuin lomakkeiden sähköistämistä?

Lue lisää

Valikoima täynnä löytöjä

Tutustu aina ajankohtaisiin tarjouksiin!

Päivitä liittymäsi nykyaikaan

Tutustu kattaviin liittymätarjouksiin!

Valikoima täynnä löytöjä

Tutustu aina ajankohtaisiin tarjouksiin!

Päivitä liittymäsi nykyaikaan

Tutustu kattaviin liittymätarjouksiin!

Apua Käyttötuesta

Tarvitsetko apua laitteiden ja palveluiden asennuksessa ja käyttöönotossa? Voit asioida joko puhelimitse tai tilata käyttötuen paikan päälle.