Sonera Vihko

Sonera Vihko on terveydenhuollon tarpeisiin kehitetty sähköinen viestintäratkaisu. Vanhustyön ja kotihoidon laatu paranee, kun viestintä omaisille on läpinäkyvää.

Luottamusta hoitotyöhön paremmalla viestinnällä

Ruutuvihkot vaihtuvat nyt sähköisiin viesteihin. Sähköisen vihkon avulla omaisten ja hoitajien on helppo vaihtaa tietoa hoidettavan asioista. Tieto kulkee sujuvasti ja parantaa kaikkien osapuolten arkea niin kotihoidon kun muiden hoitopalveluiden osalta.

Tärkeät asiat eivät elä enää vain muistin varassa. Tietoliikenneyhteydet ovat tiukasti salattuja eivätkä ulkopuoliset pääse niihin käsiksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Attendo ja Sonera Vihko

Sähköinen viestintäratkaisu helpottaa omaisten ja hoitajien arkea Pyhtäällä.

Lue lisää

Miksi Sonera Vihko?

hoitotyön tiedonkulku

Hoitotyön tieto kulkee paremmin

Vihko on monipuolinen keskustelukanava hoitajien, lääkärien ja omaisten kesken. Palvelusta näet palvelu- ja hoitosuunnitelman ja saat esimerkiksi muistutusviestin verenpainemittauksesta. Tämän palvelun avulla onnistuvat myös yksityiset keskustelut niin hoitajien, lääkärien kuin omaisten kanssa.

hoitotyö kaikkialla

Hoitopalveluiden tukena

Vihko kulkee aina mukana. Se on selainpohjainen ja toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Kun tieto kulkee paremmin omaisten ja hoitajien välillä kotihoidon palveluiden ja vanhustyön luotettavuus paranee.

hoitotyön avoimuus

Avoimuus parantaa hyvinvointia

Hoitohenkilökunta yrittää kiireen keskellä kommunikoida myös omaisten kanssa. Omaiset tuntevat usein jäävänsä ulkopuolisiksi, sillä kiireisessä hoitotyössä jää harvoin aikaa viestintään. Kun palvelun avulla kaikilla on käytettävissään samat tiedot, aikaa vapautuu itse hoitotyöhön ja omaiset .

Tutustu muihin digitaalisen terveydenhuollon ratkaisuihin

Sonera Terveys

Sonera Terveys tarjoaa monipuolisia palveluita digitaaliseen terveydenhuoltoon: niin viestintään, etävalvontaan kuin myös seurantaan. Palvelut skaalautuvat aina hoitotyötä tekevistä pienyrityksistä suuriin ja kunnallisiin tarpeisiin.

Tutustu

Sonera Etämittaus

Sonera Etämittaus on terveydenhuollon tarpeisiin suunniteltu etämittausjärjestelmä. Etämittauksella potilastietojen seuraus on helppoa ja turvallista.

Tutustu