Sonera Terveys

Terveellistä ja turvallista elämää. Terveydenhuollon digitalisaation myötä digilääkäri tai etävastaanotto ovat osa ihmisten arkea.

Hoitopalveluiden tukena terveydenhuollon digitalisaatiossa

Miltä kuulostaa lääkärin vastaanotto potilaan omassa olohuoneessa tai vaikkapa mökkilaiturilla? Miten muuttuu hoitotyö, kun kotiutettujen potilaiden tiedot päivittyvät suoraan hoitohenkilökunnan käyttöön? Millaista on sairauksien ennakointi, kun pystymme tunnistamaan jo etukäteen kohonneita riskejä?

Terveydenhuollon digitalisaatio toden totta muuttaa maailmaa ja avaa paljon uusia mahdollisuuksia. Olemme kehittäneet palvelujamme tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ja hoitotyön ammattilaisten kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu palveluihimme

Asiakkaamme kertovat hoitotyön ratkaisuistamme

Eksote otti etäseurannan käyttöön

Etäseurannalla tavoitellaan sairaalapäivien ja kontrollikäyntien vähentämistä.

Lue lisää

Attendo ja sähköinen viestivihko

Sähköinen viestintäratkaisu helpottaa omaisten ja hoitajien arkea Pyhtäällä.

Lue lisää

 

Miksi Sonera Terveys?

Automatisoi hoitotyön rutiineja

Potilaan ei tarvitse lähteä kotoaan, koska hänen mittaustietonsa siirtyvät automaattisesti hoitohenkilökunnalle. Etämittauksella siis säästyy aikaa ja vaivaa.

Saamme tiedon kulkemaan

Tiedon turvallisuus on meille kunnia-asia. Hoidon sujuvuuden kannalta on tärkeää, että myös omaiset saavat tiedot helposti.

Takaamme varmuuden

Me haluamme helpottaa hoitohenkilökunnan työtaakkaa. Kiireen keskellä tieto ei usein kulje. Me kokoamme sen helposti saatavaan muotoon. 

Digitaalisen terveydenhuollon palvelumme

Sonera Vihko

Sonera Vihko on hoitotyön, kotihoidon ja vanhustyön viestintään kehitetty ratkaisu. Matalan kynnyksen viestikanava hoitohenkilökunnan sisäiseen käyttöön sekä yhteydenpitoon potilaisiin sekä heidän omaisiinsa.

Lue lisää

Sonera Etämittaus

Sonera Etämittauksella voidaan potilaiden kotihoitoa tukea etäseurannan avulla. Etämittausratkaisu helpottaa potilaiden terveydentilan seuraamista ja vähentää osastolla vietettyjä päiviä.

Lue lisää

Sonera Homecare

Pidä huoli läheisistäsi etävalvonnan avulla.