Perintä

Automatisoidulla ja laadukkaalla prosessilla nopeutamme yrityksesi kassavirtaa ja lyhennämme todellista maksuaikaa.

 Tehokasta perintää asiakasta kunnioittaen 

Elämä ei aina mene suunnitellulla tavalla ja itse kukin voi joutua tilapäisiin maksuvaikeuksiin. Perintä-palveluissa suunnittelemme yhdessä asiakkaasi kanssa uuden maksuohjelman, joka on realistisesti toteutettavissa ja tarjoamme nettipalvelun, josta asiakas voi seurata ja hallinnoida maksujaan.

Muistutus- ja perintätoimenpiteiden lisäksi palveluun kuuluu kattava asiakaspalvelu sekä tilitys-, raportointi- ja online-ominaisuudet. Tehokkailla toimintamalleilla varmistamme hyvän perintätavan mukaiset toimenpiteet, jotka tukevat liiketoimintaasi ja ottavat huomioon asiakkaasi maksukäyttäytymishistorian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Perintä?

Perinnän seuranta

Maksujen seuranta

Seuraamme puolestasi asiakkaittesi maksusuorituksia ja muistutamme asiakkaitasi tarvittaessa erääntyneistä saatavista.

Perinnän asiakaspalvelu

Joustava asiakaspalvelu

 Hoidamme asiakassuhteet ystävällisesti: autamme asiakastasi maksujärjestelyjen laatimisessa ja hoidamme maksamiseen liittyvän asiakaspalvelun puolestasi. 

Perinnän raportointi

Reaaliaikaista raportointia

 Palveluumme kuuluu myös reaaliaikainen online-raportointipalvelu, jolla maksutoimien seuranta onnistuu helposti ja varmasti. 

Tutustu myös

Sonera Talous

Sonera Taloudella myös sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä oikeasti on tärkeää. Saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi talouteen, tehostat toimintaa ja vältyt yllätyskuluilta. Lisäksi jatkuvasti kehittyvä palvelumme skaalautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiisi. Tarvittaessa voit ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinnon meille.