Liiketoimintatietojen välitys

Liitä yhteistyökumppanisi osaksi omia liiketoimintasovelluksiasi.

Tavoita kaikki kumppanisi yhdellä yhteydellä

Liiketoimintatietojen integraatiopalvelu on keskitetty tiedonvälitys- ja muunnospalvelu yrityksesi ja sen yhteistyökumppaneiden väliseen liiketoimintaan. Koska kumppaneiden integroitavat järjestelmät ovat usein erilaisia, palvelu kattaa kaiken tarvittavan: tietoliikenneprotokollat, sanomien esitystapakonversiot, kuittaukset, priorisoinnin, sanomaliikenteen valvonnan ja automaattiset hälytykset sovittuna palveluaikana.

Miksi Liiketoimintatietojen välitys?

Tehosta Liiketoimintatiedon välityspalveluita

Tehosta yrityksesi toimintaa

Liiketoimintatietojen välityspalvelu vapauttaa resursseja ja vähentää yrityksesi omia investointeja.

 

Varmuus Liiketoimintatiedon välityspalveluilla

Varmuutta ja luotettavuutta

Manuaalisten työvaiheiden poistaminen tiedonvälityksestä vähentää virheiden mahdollisuutta.

Liiketoimintatiedon kustannukset

Vähemmän kustannuksia

Yksinkertaista ja määrämuotoista esimerkiksi taloushallinnon tai osto- ja myyntitoiminnan prosesseja.


Tuotteemme:

EDI/OVT-tilaus-toimitusketjun sanomavälityspalvelu

Sonera EDI/OVT -tilaustoimitusketjun sanomavälityspalvelu integroi yrityksesi taustajärjestelmät kauppakumppanisi vastaaviin järjestelmiin. Soneralla on vuosien  kokemus sanomien siirtoon liittyvistä tiedonsiirtotavoista, tietoturvasta, tiedonesitystavan konversioista, valvonnasta ja virhekäsittelymenetelmistä. Palvelu tukee sekä kotimaisia että kansainvälisiä sanomastandardeja ja tiedonsiirronprotokollia. Yrityksesi ei siis tarvitse hankkia omaa osaamista tai sopia Tullin kanssa muusta kuin sähköisen tullauksen aloittamisesta. Sonera EDI/OVT -sanomavälityspalvelu hoitaa kaikki tekniset kytkennät, testaukset ja ylläpidon.

EDIEL-sanomavälityspalvelu

Energia-alalla yritysten on välitettävä toisilleen lakisääteisesti tietoa mm. sähkömittauksista, muutoista ja sähkön myyntisopimuksista. EDIEL-sanomanvälityspalvelu auttaa kiinteistöyhtiöitä ja kiinteistöpalveluita seuraamaan kiinteistöjen energiankulutusta vuorokausittain automaattisesti. EDIEL-palvelun roolina sanomavälityksessä on tietää, keneltä sanomat tulevat ja mistä vastaanottava osapuoli löytyy. Reitityspalvelussa ylläpidetään EDIEL-tunnuksia ja tiedonsiirron yhteystietoja, joiden perusteella sanomat siirretään oikeaan osoitteeseen oikeaan aikaan.