Laskunvälitys

Tehostamalla laskutustasi saat aikaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Miten voit leikata laskutuksen kulut puoleen?

Kun laskutus hoidetaan yhtenä pakettina, kulut tippuvat jopa puoleen ja laskutuksen laatu paranee. Laskunvälitys on yhden toimittajan kustannustehokas kokonaisratkaisu, joka sopii erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka lähettävät paljon laskuja. Modernilla, automatisoidulla laskunvälityksellä hoidat monipuolisen raportoinnin, automaattisen virheentarkistuksen ja arkistoinnin. Saat toimitettua myyntilaskut sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Lähettäminen onnistuu sähköpostilaskuna, verkkolaskuna, e-laskuna, suoramaksuna tai perinteisenä paperilaskuna. Laadukkaalla ja turvallisella laskunvälityksellä vähennät huolta laskutuksesta ja tarvittaessa yrityksesi saa tukea ystävälliseltä ja osaavalta asiakaspalvelultamme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Laskunvälitys

Laskujenvälityksen seuranta

Helppoa seurantaa

Saat käyttöösi kätevän seurantatyökalun, jolla saat näkymän koko laskujenkäsittelyprosessiin välitetyistä laskuista aina yksittäiseen laskun sisältöön saakka. Hinnoittelu on selkeää, ja kustannusten seuraaminen on helpompaa kuin ennen.

Laskujenvälityksen työkalut

Kaikki tarvittavat työkalut

 Saat meiltä kaikki tarvittavat työkalut laskutukseen: arkistointiin, esilläpitoon, viestintään ja markkinointiin. Voit myös hyödyntää laskua markkinointikanavana: personoitu lasku tuo uuden tehokkaan tavan viestiä asiakkaallesi.

Luotettava Laskujenvälitys

Luotettava ja nopea

 Laskunvälitys-palvelun käyttöönotto on nopeaa ja hallittua. Luotettavana laskutusalan toimijana Sonera itse lähettää vuodessa 23 miljoonaa laskua, joista yli 66 % sähköisesti. 

 

Tutustu myös

Sonera Talous

Sonera Taloudella myös sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä oikeasti on tärkeää. Saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi talouteen, tehostat toimintaa ja vältyt yllätyskuluilta. Lisäksi jatkuvasti kehittyvä palvelumme skaalautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiisi. Tarvittaessa voit ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinnon meille.