Harppaus kohti digitalisaatiota

Business to Digital –konsulttimme auttavat sinua ymmärtämään digitalisaatiota - sen haasteita ja konkreettisia mahdollisuuksia.

Digitalisaatio muuttaa ympäröivää maailmaamme ja tarjoaa samalla liiketoiminnalle uusia mahdollisuuksia. Valjasta digitaalisaatio palvelukseesi asiantuntijoidemme ja kumppaniverkostomme avulla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultointimme osaamisalueet

Esineiden internet

Maailmanlaajuisesti arviolta 5,5 miljoonaa uutta esinettä liittyy verkkooon joka päivä. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia palveluiden kehittämiseen ja luomiseen.

Ideoimme kanssasi toimintamalleja esimerkiksi kiinteistöjen hallintaan, alustaratkaisuja, data-analytiikkaa ja tiedonjalostamista liiketoiminnalle sekä järjestämme työpajoja.

Digitaalinen toimintaympäristö

Yritysten verkottaminen tulee muuttumaan radikaalisti palveluiden infrastruktuurin kehittyessä.

Autamme löytämään ratkaisuja esimerkiksi näille alueille: pilvi- ja konesalipalvelut, SDN ja muut verkkoratkaisut, kyberturvallisuuden hallinta sekä mobiili työ.

 

Digitaalinen asiakaskokemus

Digitaalisuus vaikuttaa myös asiakaskohtaamiseen. Yhä useampi ostos tapahtuu verkossa, mikä muuttaa myös asiakaspalvelun luonnetta.

Tuemme sinua esimerkiksi: palvelumuotoilussa, asiakaspalvelun toimintamalleissa ja tuotannossa sekä kanavastrategiassa ja perehdyttämisessä.

IoT-työpaja

IoT-työpaja on pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu työpaja esineiden internetin hyödyntämiseen.

Miksi konsultointipalvelut?

Hyödy digitalisaatiosta

Digitalisaation hyöty kasvaa, kun yhdistetään uusia ratkaisuja, toimintatapoja ja liiketoimintamalleja.

Kehityksen keskiössä

Kasvava digitaalisuus ja kytkettyihin järjestelmiin liittyvät uhat nostavat tietoturvan ja jatkuvuuden hallinnan teemat liiketoimintajohtamisen keskiöön.

Asiantuntija-apua

Konsultoinnissamme yhdistyy asiantuntijoidemme vankka liiketoiminnan digitalisointikokemus ja osaamisemme uusissa teknologioissa.