Yritysinternet Langaton

Langattomalla tekniikalla toteutettu kiinteä netti, jolla surffaat nopeasti ja turvallisesti kattavassa Soneran verkossa.

Laajakaistan laatua langattomasti

Yritysinternet Langaton on langattomalla tekniikalla toteutettu, mutta kiinteän netin tavoin toimiva liittymä yrityksille. Se on laajakaistatasoinen yritysliittymä, joka hyödyntää Soneran nopeaa 4G-verkkoa ja toimii kaikkialla, missä kännykkäkin kuuluu. Liittymä toimii Soneran matkapuhelinverkossa ja sopii hyvin tilapäiseksi liittymäratkaisuksi tai täydentämään yrityksesi muita nettiyhteyksiä.

Osta verkkokaupasta          Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Yritysinternet Langaton?

Nopea yhteys ja liikenne

Yritysinternet Langaton -liittymä toimii Soneran laajassa matkapuhelinverkossa käyttäen kulloinkin saatavissa olevan matkapuhelinverkon maksiminopeutta ja Soneran nopeaa 4G-verkkoa.

 

Helppo hankkia ja käyttää

Liittymä on saatavilla koko Suomeen, aina Hangosta Nuorgramiin. Voit siis hankkia liittymän myös sinne, minne kiinteitä yhteyksiä ei ole saatavilla. Liittymää käytetään korkeatasoisella reitittimellä, joka on Soneran verkonhallinnan valvonnassa ja ylläpidossa. Toimitamme liittymän sinulle postitse valmiiksi asennettuna.

 

Kattava ylläpito ja helppokäyttöinen raportointi

Liittymä sisältää ylläpidon ja se toimitetaan yrityksellesi Soneran ylläpitämän modeemin kanssa. Liittymään kuuluu vakiona myös selainpohjainen raportointipalvelu, josta voit seurata mm. liittymän signaalin voimakkuutta.

Vakavasti otettava mobiiliyhteys

Yritysinternet on vakaa ja varma vaihtoehto. Voit tilata liittymän yhteyteen kattavamman asennuksen, jolloin asiantuntijamme hoitaa kaiken olennaisen antennien kiinnityksestä kuuluvuuden mittaamiseen. Yritysinternet Langattomaan on saatavilla julkiset kiinteät IP-osoitteet.

Kokeile 14 vuorokautta

Yritysinternet Langaton -liittymällä on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos siis et ole tyytyväinen palveluun, sinulla on oikeus purkaa sopimus ensimmäisen 14 päivän aikana. Tällöin yritykseltäsi ei veloiteta liittymän kuukausimaksua, mutta hinnaston mukaiset liittymän asennus- tai postituskulut veloitetaan palautuksen yhteydessä.

Tiesitkö?

Soneran ulkomaan liikenne käyttää TeliaCarrierin verkkoa, jossa kulkee 85 % Euroopan internetliikenteestä. TeliaCarrier on ainoa pohjoismainen operaattori, joka on saanut Tier1-luokituksen. Tämä tarkoittaa sitä, että muiden operaattorien vuokratessa yhteyksiä voimme tarjota asiakkaillemme suorimmat ja muita nopeammat yhteydet maailmalle, sillä liikenteen IP-tarjoajaa ei tarvitse vaihtaa kesken reitin.

 

Tutustu liittymän ominaisuuksiin:

 • Perusominaisuudet
 • Lisäpalvelut
 • Perusominaisuudet
  • Asiakaslaite (Cisco 819-4G), sim-kortti ja 2 antennia. Pääantenniin voidaan lisäksi liittää 3 metrin jatkokaapeli. Lisäantenni liitetään asiakaslaitteeseen ruuvaamalla.
  • Laitteen toimitus testattuna ja käyttövalmiina postitse tai asennettuna asiakkaan osoittamaan paikkaan
  • Valitsemasi nopeusluokka: 10 Mbit/s, 20 Mbit/s, 30 Mbit/s, 40 Mbit/s tai 50 Mbit/s
  • 5 kpl julkisia IP-osoitteita
  • 72 tunnin korjausaika ma–pe klo 7.30–18 välisenä aikana
  • Asennus- ja käyttöohjeet
 • Lisäpalvelut
  • Suuntaava lisäantenni 10 metrin kaapelilla
  • Korotetut palvelutasot A24h ja A12h
  • Lisä-IP-osoitteet, DHCP-palvelu ja NAT-palvelu
  • Liittymään on saatavilla myös erikoislaite vaativiin olosuhteisiin kuten ulkokäyttöön
  • Yritysinternet Plus- ja Yritysinternet Langaton -liittymillä voidaan rakentaa kevyt verkottamisratkaisu yrityksille Sonera Palomuurin avulla


  Lisäpalvelut ovat maksullisia.

   

Suojaa laitteesi ja verkotu turvallisesti

Palomuurilla turvaat sisäverkkoasi ja mahdollistat etäyhteydet

Tutustu myös muihin Yritysinternet-liittymiin

Yritysinternet

Yritysinternet Langatonta kevyempiin tarpeisiin tarkoitettu kiinteä internetliittymä, jossa riittää kuitenkin potkua yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin.

Lue lisää

Yritysinternet Plus

Kiinteä, yritykselle räätälöitävä laajakaistaliittymä, joka soveltuu vaativiinkin tarpeisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

0200 188 18
ark. klo 8–16.30
(mpm/pvm myös jonotusajalta)
Kirjaudu Yritysportaaliin
Varaa soittoaika
 

Yritysmyyntipalvelu
Vikatilanteet yrityksille

0206 90801
puhelut 24 h
korjaus ark. 8–17
(mpm/pvm myös jonotusajalta)
Tee vikailmoitus