Satelliittilaajakaista

Nopea laajakaista lähes minne vain.

Sonera Laajakaista Satelliitti on laajakaista, joka käyttää uuden sukupolven laajakaistatekniikkaa. Satelliittilaajakaistan laaja ja kattava peittoalue takaa mahdollisuuden tuoda nopea laajakaista lähes minne tahansa.

Sonera Laajakaista Satelliittista on saatavilla kaiken kaikkiaan 8 erilaista liittymävaihtoehtoa, jotka kattavat hyvin erilaisten yritysten erilaiset laajakaistatarpeet. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiinne sopivin pakettivaihtoehto.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Satelliittilaajakaista?

Helppo ja nopea

Satelliittilaajakaista on nopea ja helppo käyttää, ja se on saatavilla kaikkialle. Ainoa vaatimus on, että sijainnista on oltava esteetön näkyvyys satelliittiin päin.

Myös hankalaan tai tilapäiseen tarpeeseen

Satelliittilaajakaista sopii yrityksellesi erityisesti silloin, jos toimipaikkaan ei saada muuten riittävän nopeaa langallista tai langatonta laajakaistaratkaisua. Satelliittilaajakaista on nopea toteuttaa, joten se sopii hyvin myös tilapäisiin tarpeisiin, kuten erilaisten tapahtumien tai rakennustyömaiden internetyhteydeksi.

Erikoistarpeisiin soveltuva

Satelliittilaajakaista on toimiva ratkaisu myös varmentavien yhteyksien toteutukseen, ohjaustoteutuksiin tai valvontasovelluksiin, kuten esimerkiksi valvontakameraratkaisuihin.