Valitse sinulle sopivin nettiliittymä

Toimiva yritysnetti on menestymisen A ja O. Tutustu nettiliittymiemme vaihtoehtoihin ja tilaa itsellesi tutkitusti nopea ja luotettava nettiliittymä.

Liikkuvaan työhön ja etätyöhön

Liikut työssäsi paljon. Suorituskykyisen netin on oltava mukana jatkuvasti. Yhteydenpito ja palaverit sujuvat ilman päänvaivaa netin pätkimisestä tai katkeamisesta.

Valitse:

Liikkuva Netti Pro

Tutustu ja tilaa
 

Kotitoimistoon

Teet työtä säännöllisesti kotoa käsin. Kotitoimistossasi netti ovat jatkuvasti kunnossa: nopeana, sujuvana ja luotettavana.

Valitse:

Kodin Netti yrityksille

Tutustu ja tilaa

Pienen toimiston varma valinta

Tarvitset toimistolle toimintavarman ja kiinteän netin. Yritysinternetin käytössä tukevat vakioylläpito ja palomuuri, joka sisältyy halutessasi toimitukseen veloituksetta.

Valitse:

Yritysinternet

Tutustu ja tilaa

Täydellisesti räätälöitävä kiinteä netti

Tarvitset kiinteän nettiliittymän äärimmäisiinkin tarpeisiin. Räätälöity netti skaalautuu pienen toimiston erityisratkaisusta aina tuhansien käyttäjien verkoksi.

Valitse:

Yritysinternet Plus

Tutustu

Satunnaiseen netinkäyttöön

Käytät nettiä vain satunnaisesti. Tällöin voit jakaa Sopiva Pro -kännykkäliittymäsi netin väliaikaisesti läppärille, tabletille tai toiselle kännykälle rinnakkaisella sim-kortilla.

Valitse:

Pro Nettikortti

Tutustu ja tilaa
 

Kaipaatko lisää vinkkejä netin valintaan?

Kun yritys on tilaamassa uutta nettiyhteyttä tai päivittämässä vanhaa, se on tiukan valinnan edessä: millainen nettiyhteys palvelee yrityksen omaa liiketoimintaa parhaiten?

Lue blogistamme, sopiiko sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten Yritysinternet, Kodin Netti Yrityksille vaiko kenties Liikkuva Netti Pro.

Lue lisää blogista

Liikkuva Netti Pro XL

Rajatonta nopeutta ripeällä 150 Mbit/s yhteydellä sinulle, jolle saumattomat yhteydet ovat kaikki kaikessa. Nyt tarjoushintaan 18,90 €/kk.

 

Etkö löytänyt tarvitsemaasi?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö