Maksupääte kaikkiin tarpeisiin

Valitse sopivin korttimaksupääte Soneran entistäkin kattavammasta valikoimasta.

Valmis palvelu maksuliikenteellesi

Kannettava VX690

Monipuolisella  Verifone VX690 -maksupäätteellä maksutapahtumien varmentaminen on nopeaa ja suuri näyttö tekee käytöstä todella helppoa.

Uutuus
68,90

kk
Tutustu ja tilaa
Raportointipalvelu mukaan maksutta! Huom: laitteeseen ei sisälly telakkaa.

Kannettava VX680

Roisketiivis ja iskunkestävä Verifone VX680 -maksupääte suurella kosketusnäytöllä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintoloihin, kahviloihin tai toreille.

Tarjous
52,90

kk
Tutustu ja tilaa
Raportointipalvelu mukaan maksutta!

Hybridi VX520

Edullinen maksupääte peruskäyttöön. Hybridi Verifone VX520 -maksupääte sopii hyvin esimerkiksi kampaamoihin tai korjaamoihin

Tarjous
42,90

Tutustu ja tilaa
Raportointipalvelu mukaan maksutta!

Näin otat maksupäätepalvelun käyttöösi

1. Valitse sopivin maksupääte

Valikoimasta löydät niin kosketusnäytölliset kun perinteiset näppäinmalliset korttimaksukoneet. Soneran Maksupäätepalvelun kuukausimaksuun sisältyvät maksutapahtumat, jolloin et ylläty laskun saapuessa. Kun tilaat nyt, saat raportointipalvelun kaupan päälle.

2. Tilaa maksupääte

Tilaa valitsemasi maksupääte kätevästi verkkokaupasta. Muistathan tilata samalla myös kuittirullat! Tilaa asiakaspalvelusta tai Sonera Kaupasta, jos tarvitset palvelun nopeasti: pikatoimitus onnistuu jopa seuraavaksi työpäiväksi.

3. Tee kauppiassopimus

Vastaanottaaksesi korttimaksuja asiakkailtasi sinun tulee tehdä lisäksi kauppiassopimus korttimaksuyhtiön kuten Netsin tai oman pankkisi kanssa.

Mikä on maksupääte?

Maksupääte mahdollistaa korttimaksamisen. Voit kätevästi vastaanottaa korttimaksuja maksupäätteellä. Soneran Maksupäätepalvelu on heti käyttövalmis palvelu, johon kuuluu valitsemasi korttimaksupäätteen lisäksi tarvittavat ohjelmistot ja lisenssit päivityksineen, maksuliikenteen edellyttämä langaton tiedonsiirto Soneran matkapuhelinverkossa, varmennus, takuu sekä tekninen tuki. Maksupäätelaitteillamme vastaanotat korttimaksut nopeasti ja turvallisesti lähimaksuominaisuudella sekä magneettijuova- ja sirukorteilla. Lisäksi saat nyt raportointipalvelun kaupan päälle!

Tarjous

Raportointipalvelu nyt maksutta mukaan!

Tarjousehdot

Uusille asiakkaille tarjotaan Sonera Maksupäätepalvelun raportointipalvelu ilman avausmaksua (norm. 50 €, alv. 0 %). Tarjous on maksupäätekohtainen. Asiakas saa edun käyttöönsä solmimalla vähintään 12 kk:n sopimuksen joko Hybridi VX520-, VX680 3G- tai VX690 -maksupäätteeseen 31.3.2017 mennessä. Maksupäätepalvelun normaali veloitus on maksupäätteestä riippuen 42,90–68,90 €/kk, alv. 0 %.

Näytä vähemmän

Täydennä maksamisen kokonaisuudeksi

Täydennä maksupääte täydelliseksi kokonaisuudeksi muilla Soneran palveluilla! Maksat vain niistä palveluista, joita tarvitset. Valikoimastamme löydät kaikki yrityksellesi hyödylliset laitteet, liittymät ja palvelut aina parhaaseen hintaan.

Maksupääte

Kaikki, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen: laite, raportointi ja maksutapahtumat kiinteään kuukausihintaan.

Liikkuva laajakaista

Liikkuva Netti Pro on tehokas ja luotettava nettiliittymä myös maksupäätteen yhteydeksi.

Tabletti

Tarjoa asiakkaille tabletit käyttöön liikkeessäsi tai hoida työasiat nopeasti näytöltä.

F-Securen yritystietoturva

Varmista, että työntekijät voivat keskittyä työhönsä turvallisesti ja tehokkaasti.

 • Maksupäätepalvelun hinnasto yrityksille
 • Maksupäätepalvelun hinnasto yrityksille

  Perustamismaksut  

  Avausmaksu/maksupääte* 50 €
  Avausmaksu/aloituspaketti** 27,60 €

  Hybridi VX520 -maksupääte  

  Maksupääte 42,90 €/kk
  Varalaite 19,90 €/kk

  Kannettava VX680 3G -maksupääte

  Maksupääte 52,90 €/kk
  Varalaite 24,90 €/kk

   

  Kaikkien hintojen alv. 0 %.

  * Uuden maksupäätteen avausmaksu sisältää kortinlukijan ja GPRS-liittymän avauksen sekä mahdolliseen varalaitteeseen liittyvän avauksen. Suljetun liittymän avaamisesta tai korttimaksupäätteen muutoksesta peritään maksupäätekohtainen avausmaksu. Asiakkaalta peritään kuukausimaksu myös korttimaksupäätteen suljettuna oloajalta.
  ** Aloituspaketti on mahdollista tilata vain uuden maksupäätteen tilauksen yhteydessä ja se sisältää 24 kpl kuittirullia.

   

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä kahden työpäivän sisällä.

Apua Käyttötuesta

Käyttötuesta saat tukea maksupäätteen käyttöönottoon.

Lisätietoa ja käyttöohjeita

 • Maksupäätelaitteiden käyttöohjeet

Kaikki irti korttimaksamisesta

Seuraa maksutapahtumia

Raportointipalvelun avulla seuraat korttimaksujen maksuhistoriaa. Seuraa maksutapahtumien määrää niin kuukausi-, viikko- tai päivätasolla. Voit halutessasi seurata maksutapahtumia myös laitekohtaisesti.

Varalaitteet ja kuittirullat

Korttimaksukoneen rikkoutuessa saat tilattua varalaitteen asiakaspalvelumme kautta. Lisää kuittirullia ja muita lisätarvikkeita voit tilata Verifionen verkkokaupasta tai soittamalla Verifonen lisätarviketilaukset numeroon 09 477 433 44 (ma–pe 8.00–16.00).