Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Sonera Palvelunumerot

Sonera Palvelunumerot käsittää valtakunnalliset palvelunumerot, jotka yhdistävät asiakkaat ja puhelinasiakaspalvelun. Palvelu sisältää kattavan valikoiman eri palvelunumeroita, joilla voit määrittää soittajan maksaman puheluhinnan. Palvelu mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet saapuvien puheluiden hinnoitteluun. Siihen voi myös liittää erilaisia puheluiden ohjausominaisuuksia ja lisäpalveluita.

Edut liiketoiminnallesi

Palvelu tarjoaa kattavan valikoiman eri tavoin hinnoiteltuja, valtakunnallisia palvelunumeroita, joilla yrityksenne voi laskuttaa asiakkaitaan puhelimitse antamastanne palvelusta helposti ja kustannustehokkaasti.
Ohjausominaisuuksilla yrityksenne voi ohjata saapuvat puhelut joustavasti haluttuun vastauspaikkaan, ja laaja lisäpalveluvalikoima tuo puheluohjaukseen monipuolisuutta.
Raportointi sisältää tulleiden puheluiden määrät ja minuutit vastauspaikoittain tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Sonera Palvelunumerot sisältää

  • Palvelunumerot voivat olla soittajalle kokonaan maksuttomia, yrityspuhelun hintaisia, maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm) verran.
  • Palvelunumero voi olla myös 02033-perushintainen palvelunumero, joka maksaa soittajalle 0,088 €/min (alv 24 %).
  • Lisämaksullisilla palvelunumeroilla voit laskuttaa asiakkaita puhelimitse antamastanne palvelusta helposti ja kustannustehokkaasti.
  • 0800 on soittajalle maksuton numero.
  • 0203 on soittajalle edullinen palvelunumero, jossa puhelumaksu jaetaan yrityksen ja soittajan kesken.
  • 02069 on soittajalle lisämaksuton numero, joka sopii erityisesti julkiselle sektorille.
  • Kattava raportointi antaa tietoa esim. puhelujen kokonaisliikenteestä, asiakaspuhelujen alueellisesta jakaumasta ja vastauspaikkojen kuormituksesta.
  • Internetin kautta saatavat raportit ovat hyviä työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoinnin ja laskutuksen seurantaan, henkilöstön resursointiin ja erityistilanteiden tulkintaan.
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Yhteystiedot