Suomen nopein mobiiliverkko

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeä asia ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Meillä on tutkitusti Suomen nopein mobiiliverkko ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä palveluidemme laadun varmistamiseksi.

Soneran mobiiliverkko on edelleen Suomen nopein

Vauhti vain kiihtyy. Mobiiliverkkomme saapuvan liikenteen keskinopeus kasvoi huimat +9 % ollen huhti–syyskuussa 29,58 Mbit/s ja loka–joulukuussa 32,32 Mbit/s.

Tutkimustulos perustuu riippumattoman Ooklan Speedtest-mittauksiin, joita asiakkaat tekivät Suomessa kaikkien operaattoreiden verkoissa lähes 1,8 miljoonaa yli 505 000 laitteella huhti–joulukuussa 2016.

Tutustu puhelinliittymiin Tutustu liikkuvaan nettiin

 
 

Sonera nopein lähes kaikkialla

Top 10 suurimmista kaupungeista Sonera oli loka–joulukuussa 2016 saapuvan liikenteen osalta nopein Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kouvolassa.

Kymmenenneksi suurimmassa Lahdessakin olimme toisia.

Katso tutkimustulokset

Tutkimustulokset

Tutkimustulokset perustuvat riippumattoman Ooklan Speedtest-mittauksiin*, joita asiakkaat tekivät Suomessa kaikkien operaattoreiden verkoissa. Tulosten mukaan Sonera verkko oli saapuvan liikenteen osalta edelleen nopein, minkä lisäksi vauhti kiihtyi loppuvuotta kohti +9 %.

Operaattorien vertailutiedot loka–joulukuussa 2016. Suluissa tiedot huhti–syyskuulta 2016.

Operaattorikohtaiset vertailutiedot loka-joulukuussa 2016. Suluissa tiedot huhti-syyskuulta 2016.

Top 10 kaupungit: saapuvan liikenteen nopeudet loka–joulukuussa 2016. Suluissa tiedot huhti–syyskuulta 2016.

*OOKLA SPEEDTEST© -mittaukset on suoritettu 1.4.-31.12.2016. Tutkimus perustuu käyttäjien itse suorittamiin mittauksiin, joiden mukaan Soneran mobiiliverkko oli saapuvan liikenteen osalta nopein. Mittaustuloksiin ovat voineet vaikuttaa mm. liittymän ja laitteen ominaisuudet, käyttäjän sijainti sekä verkon kuormitus.

Based on Ookla's Speedtest Intelligence Portal & Aggregated Data 1.4.- 31.12.2016. A trademark of OOKLA. Used under license. Reprinted with permission. © 2016 Ookla. All Rights Preserved.

Testaa nopeutesi

Lataa sovelluskaupasta Ooklan Speedtest ja testaa kuinka nopea oma nettisi on. Speedtest on kansainvälisesti tunnetuin verkon suorituskyvyn mittari.

Älä tyydy hitaaseen!

Miltä kuulostaisi Suomen nopein mobiiliverkko puhelimessasi? Tutustu Sopiva Pro -puheliittymiimme ja tilaa sinulle sopivin paketti.

Tablettiin tai läppäriin Suomen nopein netti?

Tilaa Liikkuva Netti Pro ja surffaat sujuvasti Soneran aalloilla.

Älä tyydy hitaaseen!

Miltä kuulostaisi Suomen nopein mobiiliverkko puhelimessasi? Tutustu Sopiva Pro -puheliittymiimme ja tilaa sinulle sopivin paketti.

Tablettiin tai läppäriin Suomen nopein netti?

Tilaa Liikkuva Netti Pro ja surffaat sujuvasti Soneran aalloilla.

Tulevaisuuden verkko mukautuu liiketoiminnan tarpeisiin

Lue lisää tulevaisuuden verkon mahdollisuuksista liiketoiminnallesi.