Tapahtumat

Sonera järjestää ja on mukana järjestämässä mielenkiintoisia tapahtumia yrityksille. Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista ja voit tutustua aiempiin tapahtumiin.

Tulevat tapahtumat

Kasvu Open Karnevaali

Sonera on ollut mukana vuoden 2016 Kasvu Openissa pääyhteistyökumppanina. Matka huipentuu 26.-27.10. järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin Jyväskylän Paviljonkiin. Luvassa on monipuolista ohjelmaa kaikille kasvunnälkäisille yrittäjille. Tapahtumassa kuullaan mm. Soneran Teemu Ollilaisen puheenvuoro "Pilvipalvelut kasvua vauhdittamassa".

Lue lisää

Internet of Things

2.11.2016 järjestettävässä seminaarissa on aiheena mm. IoT-strategiat ja -teknologiainvestoinnit. Tule tapaamaan Soneran asiantuntijoita! Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.

Lue lisää

Digitaalinen SOTE 2016 9.–10.11.

Lähde mukaan keskustelemaan, oivaltamaan ja inspiroitumaan. Niistä on tehty Digitaalinen SOTE 2016 -tapahtuma. Tulevaisuuden suuntaviivat määritetään Finlandia-talolla, ilmoittaudu mukaan!


Lue lisää ja ilmoittaudu

Jäikö mielenkiintoinen webinaari välistä?

Puhuvatko kollegat viimeisimmän Digitalist-tapahtuman mielenkiintoisesta puheenvuorosta? Ei hätää - me teimme sinulle tapahtuma-arkiston.