Talonrakentajat ja tablettitietokoneet sopivat yhteen

Kuninkaankylän Puurakentajat käyttävät rakennustyömailla tablettitietokoneita, joiden avulla katsotaan mallipiirustuksia, soitetaan videopuheluita ja etsitään tietoa. Työnteko sujuu entistä nopeammin ja helpommin.

Työvälineinä vasara ja tabletti

Puurakentajien työtä rakennustyömailla ohjaavat mallipiirustukset. Ennen piirustukset tulostettiin ja laminoitiin. Paperit hukkuivat ja muutosten tekeminen vei aikaa, joten yritys siirtyi käyttämään tablettitietokoneita. “Nyt voimme lähettää kohteen kuvat suoraan työmaalle”, kertoo yrittäjä Jyrki Huttunen. Piirustusten lisäksi työntekijät voivat ottaa tableteilla kuvia työvaiheista ja soittaa videopuheluita.

Netti toimii jokaisella rakennustyömaalla

Tablettien avulla mallipiirustusten hyödyntäminen on entistä helpompaa. “Oikea kuva löytyy tabletilla nopeasti
ja kuvan zoomaaminen helpottaa työtä”. Myös muutokset hoituvat nopeasti. “Työmaalta voidaan ottaa tabletilla
valokuva ja lähettää se arkkitehdille. Parhaassa tapauksessa arkkitehti lähettää uuden mallipiirroksen takaisin puolen tunnin sisällä. Tämä on huikea edistysaskel entisestä, jolloin uusi piirros saatiin vasta seuraavana päivänä.” Tableteissa on Soneran 4G-sim-kortti, joten tieto kulkee joka paikassa. “Teemme töitä esimerkiksi saaristossa, mutta ikinä ei ole ollut mitään ongelmia yhteyksien kanssa.”

Teemme töitä esimerkiksi saaristossa, mutta ikinä ei ole ollut mitään ongelmia yhteyksien kanssa.

Jyrki Huttunen

Yrittäjä

Kiinnostuitko työvälineistä ja nopeista yhteyksistä?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Haaste

Puurakentamisen erityisosaaja Puurakentajat käyttää arkkitehdin piirtämiä mallipiirustuksia rakennustyömaalla. Ennen piirustukset tulostettiin paperikopioina ja laminoitiin.

 

Ratkaisut

Puurakentajat käyttää tablettitietokoneita, joilla tarkastellaan mallipiirustuksia, lähetetään valokuvia, soitetaan puheluita ja etsitään tietoa. Sim-korteilla netti toimii joka paikassa.

 

Edut

Tablettien avulla työnteko on entistä nopeampaa ja helpompaa. Mallipiirustukset säilyvät tallessa tabletilla, ja tarvittaessa muutoskuvia ja ohjeita saadaan nopeasti.

 

Puurakentajat

Kuninkaankylän Puurakentajat on puurakentamisen sekä CLT-talonrakennustekniikan erityisosaaja. Yritys on kehittänyt rakenne- ja työmenetelmiä, joiden ansiosta rakennusaika lyhenee ja rakennus on kestävä, energiatehokas ja helppo huoltaa.

Liikkuvat laajakaistat kaikkialle Suomeen

Valitse sinulle sopivin paketti ja surffaa sujuvasti kattavassa 4G-verkossa.

Tabletit työkäyttöön

Tutustu valikoimaamme ja löydä sopivin tabletti työkäyttöön.

Liikkuvat laajakaistat kaikkialle Suomeen

Valitse sinulle sopivin paketti ja surffaa sujuvasti kattavassa 4G-verkossa.

Tabletit työkäyttöön

Tutustu valikoimaamme ja löydä sopivin tabletti työkäyttöön.