Lync-pohjainen viestintäratkaisu ja Peikko Group

Globaali Lync-pohjainen viestintäratkaisu antaa siivet kasvulle ja kansainvälistymiselle

Kattava tuki kansainväliselle liiketoiminnalle. Joustava ratkaisu yli rajojen tehtävään tiimityöhön. Kokonaisuus, jossa tuottavuus, helppokäyttöisyys ja kustannustehokkuus on mietitty kohdalleen.

Kasvu haastaa perinteiset tavat viestiä

Peikko Groupin aikaisempi viestintäratkaisu oli perustunut erillisiin järjestelmiin  perinteinen puhelinkeskus omanaan, matkapuhelinyhteydet omanaan sekä neuvottelukäyttöön perinteinen Skype ja videoneuvotteluhuone. Erilliset järjestelmät olivat hankalia käyttää. Halusimme toimivan ratkaisun, jossa kaksi puhelinmaailmaa ja verkon yli tapahtuva neuvottelu onnistuvat fiksuna yhdistelmänä", tietohallintopäällikkö Juha Rantala kertoo.

Valitsimme Soneran kumppaniksi, koska sillä oli kaikista pisimmällä valmis ratkaisu ja selkeä konsepti globaalin viestinnän hoitamiseen. Sonera tarjoaa meille rajattomat mahdollisuudet kommunikaation kasvulle kansainvälisesti.

Spontaani, välitön vuorovaikutus globaalissa miljöössä oli tavoitteenamme, ja se on tässä Soneran Lync-pohjaisessa viestintäratkaisussa toteutunut.

Juha Rantala

Tietohallintopäällikkö

Kiinnostuitko viestintäratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Lyncin hyödyt saavat kaikki mukaan yli rajojen

Peikko Group otti käyttöön Soneran Lync-pohjaisen, puheen, viestit ja datan yhdistävän viestintäratkaisun toukokuussa 2014 ja kesäkuun puolivälissä järjestelmä oli käytössä jo 32 maassa.

Toiminnallisuus ja tavoitettavuus ovat parantuneet merkittävästi mobiiliuden myötä ja palveluja on käytössä enemmän kuin ennen. Palvelut ovat myös kustannustehokkaita ja helposti skaalautuvia. Video ja pikaviestit sähköpostin sijaan ovat käyttäjien suosiossa kun tehdään työtä eri aikavyöhykkeillä, eri maanosissa. Ja ruudunjako-ominaisuus on todella iso apu globaalissa tiimityössä.

Tarve

Peikko Groupin vahva kasvu kansainvälisillä markkinoilla asetti uudenlaisia vaatimuksia viestintäratkaisulle. Globaalit tiimit tarvitsivat ajasta ja paikasta
riippumattoman, päivittäistä työtä helpottavan, nopean ja modernin viestintävälineen. Yritystasolla tavoitteena olivat kustannustehokkuus, turvallisuus ja joustavuus. Haluttiin yhtenäinen ratkaisu, joka kehittyy ja kasvaa
joustavasti liiketoiminnan tarpeiden mukana.

Ratkaisu

Kokonaisvaltainen globaalia toimintaa tukeva viestintäratkaisu, jossa yhdistyvät toimistoviestintää tehostava ja tuottavuutta lisäävä Microsoft Lync, puhelukustannuksia vähentävä Sonera Sopiva -matkapuhelinliittymä, asiakaspalvelua helpottava vaihdepalvelukokonaisuus sekä DataNet-palvelu korkeaa käytettävyyttä ja turvallisuutta vaativaan tietoliikenteeseen Suomessa ja Kiinassa.

Hyödyt

Soneran kokonaisviestintäratkaisu on tuonut uudenlaista tehokkuutta ja sujuvuutta globaalien tiimien päivittäiseen työskentelyyn. Matkustustarve on vähentynyt Lync-kokousten myötä, työn tuottavuus on noussut ja uusien maiden ja toimistojen integroiminen mukaan toimintaan on helpompaa kun viestintäratkaisu tukee yrityskulttuurin rakentamista globaalisti.

 

Peikko Group Oy

Peikko Group on betonirakenteiden liitososiin ja liittorakenteisiin erikoistunut lahtelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Peikko Groupilla on myyntitoimistot 32 maassa Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti 1300 henkeä.

Siirry Peikko Groupin nettisivuille

Skype for Business

Tutustu uusiin tehokkaisiin viestintämahdollisuuksiin.

DataNet - kokonaisvaltainen tietoliikenneratkaisu

DataNetillä yhdistät usean toimipaikan samaan sisäverkkoon.

Skype for Business

Tutustu uusiin tehokkaisiin viestintämahdollisuuksiin.

DataNet - kokonaisvaltainen tietoliikenneratkaisu

DataNetillä yhdistät usean toimipaikan samaan sisäverkkoon.