Työmaakoneet pysyvät oikeassa paikassa helpon M2M in a Box -palvelun avulla

Mitä jos työmaakoneita ja -laitteita väärinkäytetään iltaisin viemällä ne esimerkiksi pois kohteesta, kun rakennustyömaalla ei ole valvontaa? Tai jos arvokkaat koneet ja laitteet varastetaan työmaa-alueelta?

M2M in a Box -palvelu luo turvaa ja kustannussäästöjä työmailla

Helsingin Sanomat kertoi tapauksesta, jossa työmaalta anastetulla kaivinkoneella hajotettiin puisto muun muassa katkaisemalla lyhtypylväitä ja hajottamalla koripallotelineitä. Tapahtuneesta aiheutui yli kymmenen tuhannen euron kustannukset.

Kun arvokkaat työmaakoneet ja -laitteet liitetään M2M in a Box -palvelun piiriin, väärinkäytöksiä ja varkauksia pystytään ehkäisemään. Palveluun asetetaan koneen tai muun arvokkaan laitteen maantieteellisen sijainnin osalta raja-arvot, joiden sisällä koneen tulee pysyä.

Mikäli raja-arvot muuttuvat eli työmaakone vaikkapa poistuu työmaa-alueelta ilta-aikaan, palvelu hälyttää tästä automaattisesti. Verkkopalvelusta näkee myös työmaakoneiden ja muiden arvokkaiden laitteiden sijainnin lähes reaaliaikaisesti. Siten palvelu soveltuu myös esimerkiksi arvokuljetusten seurantaan.

M2M in a Box -palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja hintansa puolesta se sopii myös pienille yrityksille ketteräksi IoT-ratkaisuksi.

Kiinnostuitko M2M in a Box -palvelun mahdollisuuksista?

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää M2M in a Box -palvelusta

Lue lisää

 

Haaste

Työmaakoneiden ja -laitteiden väärinkäyttöä ei pystytä valvomaan silloin, kun työmaa ei ole toiminnassa ilta- ja yöaikaan.

Ratkaisu

M2M in a Box -palvelu hälyttää, mikäli palvelun piiriin liitetty kone tai laite poistuu työmaa-alueelta. Sen avulla voi myös tarkistaa laitteen sijainnin lähes reaaliaikaisesti.

Hyödyt

M2M in a Box -palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille helppokäyttöiseksi IoT-ratkaisuksi. Se mittaa kosteutta, lämpötilaa ja sijaintia, joita on mahdollista seurata verkkopalvelun kautta. Palvelu hälyttää, mikäli raja-arvot, kuten lämpötila tai sijainti, muuttuvat.

Tutustu myös näihin