Kylmä- ja arvokuljetusten lasti perille oikeaan paikkaan vahingoittumatta

Kylmäkuljetuksissa on kriittisen tärkeää, että kuljetuksen lämpötila on juuri oikeanlainen. Lämpötilan liiallinen nousu tai lasku saattaa tärvellä elintarvikkeet. Arvokuljetusten osalta puolestaan on varmistettava, että lasti liikkuu siellä, missä sen pitääkin ja saapuu perille oikeaan paikkaan turvallisesti ja vahingoittumatta.

M2M in a Box -palvelu sopii kuljetusten tarkkailuun

M2M in a Box -palvelu mittaa lämpötilaa, kosteutta ja sijaintia, ja sopii siten hyvin kuljetusten tarkkailuun. Verkkopalvelusta näkee lähes reaaliaikaisesti kuljetuksen sijainnin. Palvelu myös hälyttää, mikäli esimerkiksi kuljetuksen lämpötila ylittää tai alittaa asetetut raja-arvot. Kuljetuksista vastaava yhtiö voi siten tarvittaessa ryhtyä toimenpiteisiin, mikäli lasti ei ole siellä, missä sen pitäisi olla, tai mikäli kuljetuslämpötila ei ole optimaalinen.

Kuljetusten lisäksi tietoa erilaisista tiloista, laitteista ja arvoesineistä

Kuljetusten lisäksi M2M in a Box -palvelulla voi mitata minkä tahansa tilan, laitteen, arvo- tai taide-esineen lämpötilaa, kosteutta sekä sijaintia.

Se soveltuu esimerkiksi:

  • Heinäpaalien, mehiläispesien, taideteosten tai vaikkapa kirkon urkujen lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen
  • Veneiden, työmaakoneiden, taide-esineiden ja muiden arvokkaiden laitteiden sekä esineiden sijainnin tarkkailuun
  • Majoitustilojen, kuten mökkien, lämpötilan tarkistamiseen verkkopalvelun avulla, jolloin lämpötilaa ei tarvitse käydä tarkistamassa paikan päällä

Kiinnostuitko M2M in a Box -palvelun mahdollisuuksista?

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää M2M in a Box -palvelusta

Lue lisää

Haaste

Kylmäkuljetusten lämpötilan tulee pysyä vakiona, jotta elintarvikkeet eivät pilaannu. Arvokuljetukset puolestaan pitää saada turvallisesti perille oikeaan paikkaan.

Ratkaisu

M2M in a Box -palvelu hälyttää, mikäli kylmäkuljetuksen lämpötilalle asetetut raja-arvot muuttuvat. Arvokuljetusten sijaintia pystyy seuraamaan lähes reaaliajassa verkkopalvelusta.

Hyödyt

Elintarvikkeet säilyvät oikean lämpöisinä ja arvokuljetukset saapuvat turvallisesti perille. Palvelu on nopea ottaa käyttöön ja sopii hintansa puolesta kaikenkokoisille yrityksille ketteräksi IoT-ratkaisuksi. Verkkopalvelu on helppokäyttöinen ja siitä näkee lähes reaaliaikaisesti palvelun piiriin liitetyn ajoneuvon, tilan tai laitteen sijainnin, lämpötilan sekä kosteuden.

Tutustu myös näihin