Jonoista eroon asiakaspalveluohjelmalla

Soneran CallGuide-asiakaspalveluohjelma helpottaa Kouvolan terveysasemien arkea monella tapaa. Henkilökunnan mukaan ratkaisu tuo ennen kaikkea selkeyttä ja joustavuutta työntekoon.

Ajansaanti nopeutuu


CallGuide-ohjelman myötä asiakkaiden ei tarvitse tulla terveysasemalle jonottamaan, sillä he saavat avun puhelimitse. Samalla terveyskeskuksen jonot lyhenevät. Ohjelma näyttää reaaliaikaisen jonotilanteen, johon pystytään reagoimaan heti. Myös takaisinsoittopyynnöt näkyvät ohjelmassa."Paras hyöty on taukojen lisääminen, sillä siten voidaan varmistaa että joku on aina linjoilla vastaamassa", kertoo sairaanhoitaja Suvi Ruohola Kuusankosken terveysasemalta.
 

Kaikki osapuolet hyötyvät


Ruoholan mukaan CallGuiden käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Terveysaseman ohjautuvuus helpottuu, kun ohjelman avulla pystytään ohjaamaan kontaktit oikeille osaajille. Tätä kautta asiakkaiden tyytyväisyys paranee. Resurssit pystytään myös ohjaamaan suoraan sinne, missä apua tarvitaan."Saamme ilmoituksen jos jollakin asemalla on pulaa hoitajista, ja sitä kautta voimavarojen mukaan pystymme avaamaan toisen paikkakunnan linjat", täsmentää Ruohola.

Kiinnostuitko CallGuide -asiakaspalveluratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Paras hyöty on taukojen lisääminen, sillä siten voidaan varmistaa että joku on aina linjoilla vastaamassa.

Suvi Ruohola

Sairaanhoitaja, Kuusankosken terveysasema

Haaste

Kouvolan alueen terveyskeskukset halusivat yhtenäistää asiakaspalveluaan. Tavoitteena terveyskeskuksilla on tarjota asiakkaille mahdollisimman sujuvaa ja laadukasta asiakaspalvelua.

Ratkaisu

CallGuide-asiakaspalveluohjelma otettiin käyttöön Kouvolan alueen terveysasemilla.

 

Edut

CallGuiden avulla asiakasta voidaan palvella ilman käyntiä terveysasemalla. Jonot lyhenevät ja niihin pystytään reagoimaan nopeasti. Ohjelma myös varmistaa, että joku on aina vastaamassa puhelimeen ja resurssit voidaan kohdistaa tarvittaessa toisille paikkakunnille.

 

Tutustu asiakaspalveluratkaisuihin ja löydä sopivin vaihtoehto asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

Kouvola

Kouvola sijaitsee Kymijoen varrella Kymenlaakson maakunnassa. Kaupungissa asuu 86 300 asukasta.

Kuvassa sairaanhoitaja Suvi Ruohola.