Sonera Cloud -pilvipalvelu

Kotimainen pilvipalvelu, joka rakentuu avoimen OpenStack-alustan päälle.

Joustava hybridipilvi

Rakennamme Suomessa uutta kotimaista pilvipalvelua yritysten uusien liiketoimintojen käyttöön. Uusi palvelu tulee vastaamaan julkisten hyperpilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Amazon Web Services) haasteisiin, jotka liittyvät datan sijaintiin, hybridipilven rakentamiseen sekä viiveettömyyteen. Palvelu on suunniteltu erityisesti pilvinatiivien työkuormien käyttöön ja sitä voidaan ohjata ohjelmistorajapintojen (API) avulla.


Soneran pilvipalvelu laajentaa IaaS-kehitystä ja mullistaa pilvipalvelut Suomessa. Palvelun avulla voit täydentää omassa konesalissa toteutettuja tai yksityisen pilven päälle rakennettuja pilvipalveluita, sillä se skaalautuu joustavasti liiketoimintasi mukaan.


Palvelu toteutetaan yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen kanssa ja se perustuu HPE Helion OpenStack® - alustaan.

 

Kehitämme uutta palvelua yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kaikki saamamme palaute palvelusta on arvokasta – tule siis mukaan pilottiin ja vaikuta tulevaisuuden kotimaiseen pilvipalveluun!

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu myös muihin pilvi- ja datakeskusratkaisuihimme

Pilvi- ja datakeskuspalvelut

Konesalien ulkoistaminen tarjoaa turvallisuutta ja mahdollisuuksia.

Lue lisää

Laitetilapalvelut

Sonera vuokraa turvallista laitetilaa.

Lue lisää

Data center

Read more about data center in English.

Read more

Katso video HPE Experience Day -tapahtumasta

Katso Soneran Marko Lepolan ja Teemu Ollilaisen puheenvuoro pilvisiirtymästä ja -strategiasta. Puheenvuoro pidettiin HPE Experience Day -tapahtumassa 13.9.2016. Ota selvää, mitkä ovat pilvipalveluiden käyttöönottoa suunnittelevalle yritykselle tärkeimmät huomioitavat asiat.

Sonera datakeskus

Soneran datakeskuksen suunniteltu kapasiteetti on 24 megawattia IT-tehoa ja aloituskapasiteetti vähintään 6 megawattia. Datakeskuksessa käytetään vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Tavoitteena on kerätä kaikki datakeskuksessa syntyvä lämpö talteen ja hyötykäyttöön.

Lisätietoa datakeskuksesta