Sonera Cloud -pilvipalvelu

Aito pilvipalvelu, joka rakentuu avoimen OpenStack-alustan päälle.

Joustava hybridipilvi

Olemme rakentamassa täysin kotimaista, joustavaa ja aitoa pilvipalvelua yritysten uusien liiketoimintojen käyttöön. Uusi pilvipalvelu tulee vastaamaan julkisten hyperpilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Amazon Web Services) haasteisiin, jotka liittyvät datan sijaintiin, hybridipilven rakentamiseen sekä viiveettömyyteen. Palvelu on suunniteltu erityisesti pilvinatiivien työkuormien käyttöön ja sitä voidaan ohjata ohjelmistorajapintojen (API) avulla.


Uuden pilvinatiivin palvelun avulla voit täydentää omassa konesalissa toteutettuja tai yksityisen pilven päälle rakennettuja pilvipalveluita, sillä skaalautuu joustavasti liiketoimintasi mukaan.


Palvelu toteutetaan yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen kanssa ja se perustuu HPE Helion OpenStack® - alustaan.

 

Kehitämme uutta palvelua yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kaikki saamamme palaute palvelusta on arvokasta – tule siis mukaan pilottiin ja vaikuta tulevaisuuden kotimaiseen pilvipalveluun!

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu myös muihin pilvi- ja datakeskusratkaisuihimme

Pilvi- ja datakeskuspalvelut

Konesalien ulkoistaminen tarjoaa turvallisuutta ja mahdollisuuksia.

Lue lisää

Laitetilapalvelut

Sonera vuokraa turvallista laitetilaa.

Lue lisää

IaaS-palvelut

Cygate tarjoaa monipuolisia IT-infrakstruktuuripalveluita.

Lue lisää

Katso video HPE Experience Day -tapahtumasta

Katso Soneran Marko Lepolan ja Teemu Ollilaisen puheenvuoro pilvisiirtymästä ja -strategiasta. Puheenvuoro pidettiin HPE Experience Day -tapahtumassa 13.9.2016. Ota selvää, mitkä ovat pilvipalveluiden käyttöönottoa suunnittelevalle yritykselle tärkeimmät huomioitavat asiat.

Sonera datakeskus

Soneran datakeskuksen suunniteltu kapasiteetti on 24 megawattia IT-tehoa ja aloituskapasiteetti vähintään 6 megawattia. Datakeskuksessa käytetään vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Tavoitteena on kerätä kaikki datakeskuksessa syntyvä lämpö talteen ja hyötykäyttöön.

Lisätietoa datakeskuksesta