IoT-työpaja - vinkkejä liiketoiminnan digitalisointiin

Mietitkö digitalisaation ja asioiden internetin mahdollisuuksia, mutta kaipaat apua liikkeelle lähtemisessä? Tilaa yrityksellesi oma työpaja – saat konkreettisia työkaluja oman yritystoimintasi kehittämiseen IoT:n avulla.

Mitä?

Uusien liiketoimintamahdollisuuksien työpajassa luodaan katsaus IoT:hen eli asioiden internettiin ja tarkastellaan, kuinka IoT voisi edistää yrityksen liiketoiminnan kehittymistä. Työpajan ytimenä on IoT-ymmärryksen luominen sekä konkreettisten toimenpiteiden laatiminen.

Kenelle?

Työpaja soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka miettivät tai haluavat tietää, mikä on asioiden internetin merkitys omassa liiketoiminnassa ja mitä mahdollisuuksia se voisi luoda. Suositeltava osallistujamäärä on 3-10 henkilöä, joiden toivotaan edustavan yrityksen eri toimintoja.

Miten?

Työpaja on 3-4 tunnin mittainen tiivis sessio, josta alkuosa on vuorovaikutteista alustusta IoT-aiheeseen sisältäen esimerkkejä käytännön toteutuksesta ja toteutusvaihtoehdoista. Tämän jälkeen pureudutaan yrityksen IoT-mahdollisuuksien työstämiseen asiantuntijan johdolla. Työpajat järjestetään aina yrityskohtaisesti ja paikkana voi toimia joko Soneran tai osallistuvan yrityksen tilat.

Tavoitteet?

Osallistujat saavat kattavan ymmärryksen IoT:sta ja sen luomasta muutoksesta yritysten liiketoimintamalleihin, ekosysteemeihin ja asiakassuhteisiin. Työpaja luo konkreettisen pohjan yrityksen uuden liiketoiminnan kehittämiselle ja/tai prosessien tehostamiselle.

Lopputulos?

Työpajan jälkeen osallistujat hahmottavat, mitä IoT tarkoittaa ja mitkä ovat sen luomat mahdollisuudet ja haasteet. Osallistujat tiedostavat IoT:n kannalta oleellisimmat vaatimukset sekä niihin liittyvät kompastuskivet. Työpaja antaa työkaluja uuden liiketoiminnan kehittämiselle ja prosessien tehostamiselle.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää yrityksellenne sopivasta työpajasta!

Jätä yhteydenottopyyntö