Digitalisaatio on tässä ja nyt

Digitalisaatio on monen huulilla, mutta todellinen murros on vielä alkutekijöissä. Tee digitesti ja testaa, millä tasolla olet digitalisaatiossa.

Digitalisaation avulla kasvua ja uusia toimintamalleja

Haluatko parantaa yrityksesi tuottavuutta? Haetko aktiivisesti kasvua? Onko tähtäimessäsi kokonaan uuden liiketoiminnan rakentaminen? Voit saavuttaa tavoitteesi digitaalisten, turvallisiksi ja toimiviksi todettujen ratkaisujen ja palveluiden avulla. Yrityksesi tuottavuus paranee, koska voit tehdä asiat entistä fiksummin, tehokkaammin ja helpommin sekä palvella asiakkaitasi paremmin. Aikaa vapautuu tehtäviin, joissa ihminen on korvaamaton.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten hyödyn digitalisaatiosta?

Löydä uusia kasvunlähteitä

Digitalisaatio haastaa meidät miettimään laatikon ulkopuolelta. Liiketoimintaa haastavat uudet ketterät toimijat, joilla on uudenlainen tapa ajatella. Kyseenalaistamalla omia tapoja toimia voit löytää uusia mahdollisuuksia kasvuun.

Tutustu:

Tehosta kustannuksiasi

Automatisoimalla rutiinityötä vapautat aikaa muuhun työhön. Myynnissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville ihmisille jää enemmän aikaa tehdä kauppaa, ratkoa asiakkaiden ongelmia ja vastata kyselyihin. Ajasta ja paikasta riippumaton oikea tieto auttaa palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.  

Tutustu:

Monista palveluitasi

Digitalisaation avulla hyödyt ja palvelut voidaan usein monistaa. Oikein valitut ratkaisut kasvavat oman yrityksesi kasvun mukana ja tarjoavat mahdollisuuksia palveluiden kehittämiseen. Esimerkiksi pilvipalveluna toteutettu sovellus voidaan monistaa tarvittaessa jopa miljoonille käyttäjille.

Tutustu:

 

Viesti asiakkaillesi tehokkaammin

Digitaalisuus tarjoaa paljon dataa käyttöösi. Hyödyntämällä sitä oikein voit tarjota parempaa asiakaspalvelua ja tarkemmin kohdennettua viestintää erilaisille asiakkaillesi.

Tutustu:

Tilaa maksuton Uuskasvu-kirja

Kirja tarjoaa näkökulmia siihen, miten digitaalisuus vaikuttaa Suomen yhteiskuntaan, yrityksiin ja kansalaisiin sekä millainen rooli sille annetaan Suomen kilpailukyvyn kohentajana.

Tutustu digitalisaation asiakastarinoihin

Ulkoistettu konesaliratkaisu tukee Vapon digitalisaatiostrategiaa

Vapo panostaa voimakkaasti digitalisaatioon Soneran ja Cygaten kanssa.

Lue lisää
iot

Kymmenen vuoden odotus on ohi – IoT tuli taloon

Kun IoT-antureita laitetaan porattuihin reikiin, kosteusmittaajan työpäivä muuttuu merkittävästi.

Lue lisää

Digitaalinen kuilu jakaa yrittäjäkunnan – puolet uskoo ja uskaltaa

Puolet yrittäjistä uskoo, että digitalisaatio vähentää muun muassa kustannuksia. Toinen puoli ei koe hyötyvänsä digitalisaation tuomista mahdollisuuksista.

Lue lisää

Asiakaspalveluratkaisu paransi Tumik Oy:n asiakaskokemusta

Tumik Oy otti käyttöön Soneran Web Contact Center -palvelun asiakaspalvelun parantamiseksi.

Lue lisää

Mietitkö, mitä on digitalisaatio?

Mitä digitalisaatiolla tarkoitetaan?

Digitalisaatiolla tarkoitetaan muutosta, jossa analoginen muuttuu digitaaliseksi.  Helpommin asian ymmärtää, kun miettii työympäristöämme esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, jolloin monet paperit olivat mapeissa. Nyt tärkeä tieto tallennetaan erilaisiin järjestelmiin ja pilvipalveluihin. Digitalisaatio tarkoittaa siis uusien digitaalisten teknologioiden yleistymistä ja esimerkiksi juuri datan tallennusmuodon muuttumista. 

Mitä digitalisaatioon tarvitaan?

Digitalisaatioon tarvitaan halua muuttua ja kyseenalaistaa nykyisiä toimintamalleja. Yritysten monipuoliset ideat, kuluttajien käyttötottumusten muutokset ja esimerkiksi internetin yleistyminen ovat omalta osaltaan edistäneet digitaalista muutosta. Sonera puolestaan tarjoaa esimerkiksi jatkuvasti kehittyviä verkkoja ja pilvialustoja sekä kuluttajille että yrityksille digitalisaatiota tukemaan.

Mitä digitalisaatio on tulevaisuudessa?

Digitalisaation mahdollisuudet ovat rajattomat. Uudet digitaaliset palvelut voivat kehittyä hyödyntäen jo olemassa olevia palveluita, esineiden internetiä tai pilviteknologioita. Kuka olisi uskonut vielä vähän aika sitten, että maailman suurin kuljetusyritys ei omista yhtään ajoneuvoa?

Mikä on esineiden internetin rooli digitalisaatiossa?

Eri fyysisissä lokaatioissa sijaitsevien esineiden yhdistäminen osaksi toisiaan verkossa tarjoaa monia mahdollisuuksia esimerkiksi mittaamiseen ja tietojen välittämiseen. Esineiden internetin avulla voidaan siis automatisoida työtä, joka on ennen ollut täysin manuaalista.

 

 

Huolehdi turvallisuudestasi digitalisaatiossa

Digimurroksessa kyberturvallisuus on vakuutuksesi toiminnan jatkuvuuteen.

SSL-mobiilivarmenne

Parasta turvallisuutta verkkopalveluillesi.

Huolehdi turvallisuudestasi digitalisaatiossa

Digimurroksessa kyberturvallisuus on vakuutuksesi toiminnan jatkuvuuteen.

SSL-mobiilivarmenne

Parasta turvallisuutta verkkopalveluillesi.

Sonera ja tytäryhtiöt palveluksessasi digitalisaatiossa

Yhdessä olemme sinulle paras kumppani, joka varmistaa yrityksellesi kattavimman palvelukokonaisuuden. Tarjoamme sinulle välineet liiketoimintasi tehostamiseen, kasvattamiseen ja jopa uuden liiketoiminnan luomiseen.

Datainfo varmistaa yrityksesi työntekijöiden sujuvan työskentelyn käyttövalmiilla työvälineillä ja kustannustehokkaina palveluina.

Cygaten palvelut ja osaaminen varmistavat yrityksellesi tietoturvalliset verkko-, konesali- ja pilvitoteutukset.

Soneran kattavilla viestintäpalveluilla sekä mobiili- ja verkkoyhteyksillä varmistat sujuvan työnteon niin toimistossa kuin liikkeellä ollessasi.

Digitalisaatiossa mukana

Digitalist Network ja Sonera yhteistyössä

Olemme yhdessä digitalisoimassa suomalaista liike-elämää.

Lue lisää

Internet of Things

Kuinka IoT voisi edistää sinun liiketoimintaasi?

Lue lisää

Tutustu Kasvu Openin digipolkuumme

Sonera tukee suomalaisten yritysten kasvua Kasvu Open 2016 -tapahtumassa.

Lue lisää