Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Maksumuistutuspalvelu

Maksumuistutuspalvelu on maksuton ja informatiivinen palvelu Soneran yritysasiakkaille.

Saat halutessasi maksumuistutusviestin sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos laskun eräpäivästä on kulunut noin viikko ja lasku on vielä maksamatta. Kun maksat laskun viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua viestin vastaanotosta vältyt ylimääräisiltä muistutuskuluilta.

Maksumuistutuspalvelu muistuttaa myös, jos maksamatta jäänyt lasku uhkaa aiheuttaa liittymien ja palveluiden sulkemisen. Ehdit estää liittymien ja palvelujen sulkemisen maksamalla laskun heti sulusta varoittavan viestin saatuasi. Laskusta peritään kummassakin tapauksessa viivästyskorko eräpäivästä laskun maksamiseen saakka.

Maksumuistutuksen voit kytkeä päälle Yritysportaalissa. Yritysportaalin Laskutus-osiossa voit vaivattomasti ja helposti kytkeä päälle maksumuistutuspalvelun. Tarvittaessa kytkentäpyynnön voi tehdä myös yhteydenottolomakkeella. Ota yhteyttä!
 

Lisätietoja maksumuistutuspalvelusta:

Kiinteän verkon laskujen maksumuistutus

Saat maksumuistutuksen sähköpostitse haluamaasi toimivaan sähköpostiosoitteeseen ja/tai Soneran matkapuhelinnumeroon. Maksumuistutuspalvelu seuraa kaikkia samalla asiakasnumerolla laskutettavia kiinteän verkon laskujasi. Muistutusviesti sisältää maksamattoman laskun tiedot.

Kiinteän verkon laskulla tarkoitetaan laajakaistalaskua, dataliittymälaskua tai lankapuhelinlaskua. Kiinteän verkon lasku on kyseessä myös silloin, jos kiinteän verkon laskulla laskutetaan matkapuhelinliittymiä (ns. yhdistelmälasku).

Jos haluat maksumuistutuksen vain kiinteän verkon laskuistasi, kerro yhteydenottolomakkeella, että haluat tilata Maksumuistutuspalvelun kiinteän verkon laskuillesi. Ilmoita lisäksi laskulta löytyvä yrityksesi asiakasnumero sekä sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero, johon haluat maksumuistutuksen.

Voit tilata Maksumuistutuspalvelun samalla kertaa sekä matkapuhelinlaskuillesi että kiinteän verkon laskuillesi yhteydenottolomakkeella. Jos haluat maksumuistutuksen sekä matkapuhelinlaskuistasi että kiinteän verkon laskuistasi, valitse yhteydenottolomakkeella kohta ”Kaikkia yrityksen / Y-tunnuksen omistamien palvelujen ja liittymien laskuja”.

Huomaa! Jos haluat maksumuistutuksen tekstiviestillä, maksumuistutustekstiviesti voidaan lähettää vain Soneran matkapuhelinnumeroon.
 

Matkapuhelinlaskujen maksumuistutus

Saat maksumuistutuksen tekstiviestillä haluamaasi Soneran matkapuhelinnumeroon ja/tai haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelu seuraa kaikkia samalla asiakasnumerolla laskutettavia matkapuhelinlaskujasi. Muistutusviesti sisältää maksamattoman laskun tiedot.

Jos haluat Maksumuistutuspalvelun vain matkapuhelinlaskuistasi, kerro yhteydenottolomakkeella, että haluat tilata maksumuistutuspalvelun matkapuhelinlaskuillesi. Ilmoita lisäksi laskulta löytyvä yrityksesi asiakasnumero sekä matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, johon haluat muistutusviestin. Voit tilata Maksumuistutuspalvelun samalla kertaa sekä matkapuhelinlaskuillesi että kiinteän verkon laskuillesi yhteydenottolomakkeella. Jos haluat maksumuistutuksen sekä matkapuhelinlaskuistasi että kiinteän verkon laskuistasi, valitse yhteydenottolomakkeella kohta ”Kaikkia yrityksen / Y-tunnuksen omistamien palvelujen ja liittymien laskuja”.

Huomaa! Jos haluat maksumuistutuksen tekstiviestillä, maksumuistutustekstiviesti voidaan lähettää vain Soneran matkapuhelinnumeroon. Jos matkapuhelinlaskusi laskutetaan kiinteän verkon palvelujen laskun yhteydessä, voit tilata kiinteän verkon laskujen maksumuistutuksen sähköpostiisi ja/tai Soneran matkapuhelinnumeroon. Tällöin kiinteän verkon Maksumuistutuspalvelu seuraa automaattisesti myös kyseisellä laskulla laskutettavien matkapuhelinliittymiesi laskuosuutta (katso ylempänä Kiinteän verkon laskut).
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Yhteystiedot