Yritysportaali

Yritysportaalissa muokkaat ja hallitset yrityksesi palveluita sekä tarkastelet kokonaisnäkymää asiakkuudesta. Yritysportaali on ulottuvillasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Yritysportaali - Tukenasi 24/7

Yritysportaali on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa kokonaisnäkymän yrityksesi asiakkuudesta ja mahdollisuuden hallita palveluitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Yritysportaalin käyttöön tarvitset vain nettiyhteyden, joten voit käyttää sitä niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin. Yritysportaali kulkee siis aina mukanasi, olit sitten missä tahansa. Yritysportaalin ollessa käytettävissä 24/7, voit käyttää sitä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Myös silloin, kun asiakaspalvelu on suljettu.

 

 

Yritysportaalissa voit:

  • Hallita ja muokkata yrityksesi palveluita
  • Tilata uusia laitteita ja liittymiä
  • Selata laskuja ja raportteja
  • Seurata tiedotustamme ajankohtaisista asioista
  • Tehdä palvelupyyntöjä ja vikailmoituksia
  • Seurata asiointisi statusta ja tarkastella asiointihistoriaasi
  • Chattailla asiakaspalvelun kanssa

Hanki Yritysportaalitunnukset

Kirjaudu Yritysportaaliin

 

Miksi Yritysportaali?

Monipuolinen työkalu

Yritysportaali tarjoaa kokonaisnäkymän yrityksesi asiakkuudesta ja mahdollisuuden hallita olemassa olevia palveluita. Voit hoitaa laskutusasioita ja hallita mobiililiittymiäsi, kuten käyttäjätietojen muokkaus, uusien liittymien avaus tai olemassa olevien liittymien päivittäminen, PUK-koodin haku.

Hoida asioita joustavasti

Yritysportaaliin pääset kirjautumaan 24/7, joten asioiden hoito on joustavaa. Yritysportaalia voit käyttää sitä niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin. Yritysportaalin kieleksi saat valittua suomen, ruotsin tai englannin.

Sujuvaa asiakaspalvelua

Yritysportaalin Viestikeskuksessa voit lähettää viestejä asiakaspalveluun ja tehdä palvelupyyntöjä. Asioidessasi Yritysportaalissa voit seurata asiasi käsittelyn tilannetta reaaliajassa.Yritysportaalista löytyy myös chat, joka on auki arkisin kello 8-16.30.

Tutustu Yritysportaaliin esittelyvideolla

Yritysportaalissa pääset hallinnoimaan yrityksesi palveluja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jos kaipaat apua, asiakaspalvelumme on yhden klikkauksen päässä chatissa aina arkisin klo 8–16.30. Voit myös jättää kysymyksesi tai muutospyyntösi asiakaspalveluun Yritysportaalin omalla yhteydenottolomakkeella. Lisäksi tiedotamme yritystäsi koskevista ajankohtaisista aiheista – esim. vikatilanteista tai uusista tuotteista – suoraan Yritysportaalissa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää Yritysportaalista Sonera Klaanista.