Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Sonera työnantajana

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemuksesi!

Me soneralaiset olemme joukkue, jonka toiminnan keskiössä ovat arvojemme Dare, Care & Simplify lisäksi hyvinvointi, innostus sekä kehittyminen. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työntekoon modernein välinein, edellytykset ammatilliselle kasvulle sekä erittäin kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen. Soneralla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkusi suuntaan ja luoda näin oma tulevaisuutesi. Onnistumme yhdessä — #koskamevoimme.

Kasva ja kehitä osaamistasi

Osaavat ja motivoituneet ihmiset ovat menestyksemme salaisuus ja toimintamme kulmakivi. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoamme sille edellytyksiä muun muassa Sonera Akatemian, mentoroinnin, laadukkaiden sisäisten ja ulkoisten koulutusohjelmien sekä työnkierron keinoin. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen uusille Soneralaisille sekä panostamme vahvasti esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen. Henkilökohtainen kehittymissuunnitelma antaa sinulle eväät oman kehityksesi suunnitteluun ja seurantaan.

 

 
 

Hyvinvointia työstä

Korkeatasoisen, kokonaisvaltaisen ja tavallista laajemman työterveyshuollon tavoitteena on edistää hyvinvointia ja parantaa työkykyä läpi uran. Pidämme huolta siitä, että esimerkiksi työskentelyolosuhteisiin ja ergonomiaan liittyen on aina saatavilla asiantuntevaa tukea. Teemme työterveyshuollon kanssa aktiivista yhteistyötä, jotta saat työstäsi energiaa, nukut yösi makeasti ja jaksat paremmin.

Virkistystä vapaa-aikaasi

Tuemme omia liikuntaharrastuksiasi sekä ylläpidämme loistavaa yhteishenkeämme järjestämällä aktiivista ja monipuolista kerhotoimintaa ympäri Suomea. Kerhoja löytyy aina kulttuurista perhokalastukseen ja valokuvauksesta golfiin sekä jääkiekkoon. Jos mieleisesi harrastus puuttuu listasta, voit kerätä porukan kasaan ja perustaa uuden kerhon. Työntekijöillämme on lisäksi mahdollisuus vuokrata esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistöjämme virkistyskäyttöön.

 
 

Palkitsemme myös yhdessä tehdystä tuloksesta

Kokonaispalkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen ja sen tarkempi sisältö määrittyy työtehtäväsi mukaan.  Soneralaisena voit käyttää tuotteitamme ja palveluitamme edullisesti yksityiskäytössä ja jokainen työntekijämme on myös automaattisesti jäsenenä henkilöstörahastossamme. Lisäksi Soneralaisena saat uniikkeja tarjouksia monilta palveluntarjoajilta ympäri Suomea.


Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikkamme

Katso avoimet työpaikat