Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kesätyöt ja opiskelijat

Kesällä 2016 Soneralla työskenteli yli 350 kesätyöntekijää monipuolisissa työtehtävissä ympäri Suomea.

Kesätyöpaikat vuodelle 2017 haussa pian!

Vuoden 2016 kesätyöntekijöistä yli 30 % jatkoi työskentelyä joko koko- tai osa-aikaisissa ja määräaikaisissa tai vakituisissa työtehtävissä. Osa kesätyöntekijöistä jatkoi matkaa kanssamme diplomi- tai pro gradu -työn merkeissä. Kesätyöhakumme vuodelle 2017 lähtevät käyntiin vuoden lopussa – pysy kuulolla #sonerakesä!

Avoimet työpaikat

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Haku päättyy

Vastuullinen kesäduuni 2017

Sonera jatkaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppanina myös vuonna 2017! Haluamme tarjota nuorille entistä laadukkaampia kesätöitä ja olla jatkossakin mukana kehittämässä suomalaisia kesätyökäytäntöjä. Vastuullinen kesäduuni -kampanja on Taloudellisen tiedotustoimiston, T-Median, Soneran, Destian, Nokian ja Oikotien yhteinen kampanja, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuoret voivat ottaa uransa ensiaskeleita vastuullisten työnantajien palveluksessa ja kehittää osaamistaan turvallisessa työympäristössä laadukkaiden kesätöiden parissa. Seuraa meitä ja kampanjaa somessa hashtageilla #sonerakesä #VKD17 ja osallistu keskusteluun!

Kesätyörekrytointien eteneminen

1
tammi—helmikuu
Ensimmäiset kesätyöpaikkamme tulevat hakuun jo joulukuun lopussa ja ilmoituksia avautuu tuon jälkeen porrastetusti. Hakuaika eri tehtäviin päättyy viimeistään helmikuun lopussa 2017. Hae sinua kiinnostaviin tehtäviin pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
2
helmi—maaliskuu
Hyödynnämme videohaastattelua ensimmäisenä haastatteluvaiheena osassa rekrytoinneistamme. Tarkkaile siis sähköpostiasi. Kasvottaiset haastattelut alkavat.
3
maalis—huhtikuu
Kasvottaiset haastattelut jatkuvat. Rekrytoivat esimiehet tekevät valintoja haastattelujen perusteella — ilmoitamme mahdollisimman pian ei-valituille hakijoille.
4
toukokuu
Rekrytoivat esimiehet tekevät valintoja haastattelujen perusteella. Viimeiset ei-valinnat ilmoitetaan kaikille hakijoille. Ensimmäiset työntekijät aloittavat työskentelyn.

Sonera Young Talents

Soneralla on aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten osaajien verkosto Sonera Young Talents (SYT), joka järjestää kuukausittain tapahtumia Helsingissä. SYT:n kautta pääset myös verkostoitumaan muiden yritysten nuorten ammattilaisten kanssa.
 

Tutustu toimintaan

 


Haussa gradu- tai diplomityöpaikka?

Kerro meille, mitä aihetta haluaisit tutkia ja miksi siitä olisi meille hyötyä.

Ehdota lopputyöaihetta


Oppilaitosyhteistyöllä uusia mahdollisuuksia

Teemme kiinteästi ja pitkäjänteisesti yhteistyötä valittujen kaupallisten tai teknisen alan oppilaitosten kanssa.

Tutustu aiheeseen

 


Haaveiletko kansainvälisestä urasta?

Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia myös maamme rajojen ulkopuolella.

Kansainväliset mahdollisuudet


Blogit