Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Vastuullinen liiketoiminta

Parempien mahdollisuuksien maailma Tietoliikennealan yhteiskunnallinen ja taloudellinen merkitys lisääntyy koko ajan globaalin dataliikenteen määrän kasvaessa sekä erilaisten mobiilipalveluiden ja -laitteiden yleistyessä.

Soneralla vastuullisen liiketoiminnan periaatteita toteutetaan ja kehitetään ympäröivän yhteiskunnan muutosten mukana – onhan visiomme parempien mahdollisuuksien maailma.
Vastuullisuus on yhteinen etumme Teleoperaattorit toimivat tarkoin säädellyllä, erittäin kilpaillulla ja hyvin näkyvällä alalla. Asiakkaamme, työntekijämme ja osakkeenomistajamme odottavat Soneran olevan rehti ja luotettava yritys. Vastuullisuuden tuleekin olla luonnollinen ja pysyvä osa jokapäiväistä liiketoimintaamme.
Kokonaisvaltaista kestävää kehitystä Vastuullisuus merkitsee meille sitä, että kannattava liiketoiminta on tasapainossa taloudellisen, yhteiskunnallisen ja ympäristövastuun kanssa läpi koko toimitusketjumme. Lue lisää

Telia Company -konsernin yritysvastuutyön keskiössä ovat:

Pidämme jatkuvasti huolta siitä, että vastuullinen liiketoiminta on meille kaikille luonteva osa työarkea. Eija Pitkänen,
Yritysvastuujohtaja
 

Miksi Soneralta?

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.