Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Innostu toimialastamme

Tietoliikennealan kehitys Aivan kuten pyörä, höyrykone ja sähkö aikoinaan, tietoliikennealan huima kehitys on viime vuosikymmenten aikana mullistanut maailman. Jokapäiväinen elämämme on muuttunut enemmän ja nopeammin kuin minkään muun toimialan ansiosta – vai tuleeko mieleesi palvelua, johon tieto- ja viestintätekniikka ei jollain tavalla liittyisi?
Tulevaisuutta tekemään? Teleoperaattorit ovat avainroolissa rakentamassa huomisen yhteiskuntaa. Tietoliikennealan palvelut tekevät jatkossakin monesta mahdottomalta tuntuvasta asiasta mahdollisen – jokin aika sitten olisi ollut vaikea kuvitella nettipankkia, paikannus- ja karttapalveluita tai suomalaisen tv-lähetyksen seuraamista tabletilta toisella puolella maapalloa.
Tiesitkö, että..
  • Telia Company on rakentanut 3G-verkon maailman korkeimmalle paikalle, Nepalin Himalajalle

  • Tietoliikennealalla on kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät työsuhde-edut

  • Mikäli internet olisi oma kansallinen taloutensa, se nousisi G20-maiden joukossa viidenneksi suurimmaksi vuonna 2016
Arjen uudistaja Tietoliikenne, ICT, televiestintä, tieto- ja viestintätekniikka – tällä toimialalla on tärkeä merkitys kodin, työpaikan, vapaa-ajan ja liike-elämän uudistajana.

Alan innovaatiot tuovat meille tehokkaampia tapoja viestiä ja muuttavat arkemme helpommaksi, joustavammaksi ja viihtyisämmäksi: esimerkiksi maksupäätteet ja logistiikkajärjestelmät perustuvat laadukkaisiin verkkoyhteyksiin ja tehokkaisiin viestintäratkaisuihin.
Muutosta ja kasvua Tulevaisuudessa tietoliikenneala kasvaa entisestään, ja sen panosta hyödynnetään yhä kaikilla toimialoilla. Näin tehostetaan tuottavuutta ja parannetaan laatua. Pysyvää on ainoastaan jatkuva kehitys.
 
Tarvitsemme jatkossakin idearikkaita ja innostuneita muutoksentekijöitä – olisiko juuri sinussa tarvittavaa ainesta?
 

Miksi Soneralta?

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.