Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Surf

Soneran muhkean Surf-kanavapaketin huippukanavilta löytyy katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin. Mukana runsaasti tarjontaa kotimaasta ja ulkomailta!
 

Surf-kanavapaketti –17 %

Paketti sisältää huikean määrän kanavia, joista löytyy jokaiselle jotain. Surf-paketissa mukana myös Maikkarin suosikkikanavat! Surf-paketin saat vain Soneralta.


*Hinta koskee nykyisiä Soneran tv-asiakkaita. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera Viihde -palvelua tai Sonera Kaapelikorttia, lue lisää täältä.
24,90 €/kk 6 kk ajan
Tilaa

Surf ensimmäiset 2 kk veloituksetta!

Paketti sisältää huikean määrän kanavia, joista löytyy jokaiselle jotain. Surf-paketissa mukana myös Maikkarin suosikkikanavat! Surf-paketin saat vain Soneralta.


*Hinta koskee nykyisiä Soneran tv-asiakkaita. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera Viihde -palvelua tai Sonera Kaapelikorttia, lue lisää täältä.
0,00 €/kk 2 kk ajan + 29,90 €/kk 10 kk ajan
Tilaa

Kanavapaketin kanavat

Elokuvat ja sarjat

MTV Leffa

MTV Leffa tarjoaa elokuvafaneille valkokankaan menestystarinoita menneiltä vuosikymmeniltä. Romantiikkaa, komediaa, jännitystä ja spektaakkeleja – valovoimaisia tähtiä ja suuria tunteita, maailman suurimmilta studioilta.
 

Nelonen Prime (kaapeli-TV:ssä HD:nä)

Nelonen Prime tarjoaa parhaimmat uutuussarjat ja suosituimmat elokuvat. Sarjoja esitetään parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia iltayhdestätoista aamuun asti. Viikon jokaisena iltana klo 22 sarjojen ensiesityksiä.
 

TCM

Turner Classic Movies näyttää laajan tarjonnan kaikkien aikojen parhaita elokuvia mustavalko-klassikoista moderneihin mestariteoksiin, unohtamatta kurkistusta elokuvien kulisseihin. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty.
 

Lapsille

MTV Juniori

MTV Juniori on Suomen ainoa kotimainen lasten tv-kanava. Se tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille lapsille: vauhdikkaita animaatiohittejä, kotimaisia lastenohjelmia ja laadukkaita lastenelokuvia. Lähes koko ohjelmisto on puhuttu suomeksi. Kanavalla menossa mukana ovat myös ihastuttavat kanavajuontajat! Lähetysaika 06−22.
 

Disney Channel

Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Englanninkielinen, suurin osa suomeksi tekstitetty tai puhuttu. Lähetysaika 24 h/vrk.
 

Cartoon Network

Laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava tyydyttää vaativammankin piirrettyfanin nälän! Kanavalla nähdään runsas kattaus myös lapsille ja nuorille suunnattuja sarjoja. Lähetysaika 24 h/vrk, englanninkielinen kanava.
 

Nick Jr.

Nick Jr. tarjoaa fiksuja ja veikeitä ohjelmia, joiden parissa lapset viihtyvät ja joiden opetuksellista sisältöä vanhemmat arvostavat. Kanava on suunnattu alle kouluikäisille lapsille.
 

Nelonen Nappula (kaapeli-TV:ssä HD:nä)

Nelonen Nappula esittää alle kouluikäisille suunnattuja animaatio- ja piirrossarjoja sekä elokuvia, jotka ovat suomeksi puhuttuja. Lisäksi ohjelmistoon kuuluu koko perheen elokuvia suomenkielisin tekstityksin. Lähetysaika antenniverkossa 06.00−19.00 ja kaapeliverkossa (myös Sonera Viihteessä) 06.00−20.30.
 

Urheilu

MTV Max

MTV Max tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat Formula 1, talviurheilun maailmancupit ja kamppailu-urheilu. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja sekä metsästyksen ja kalastuksen erioissarjoja. Kaikki miehen näkökulmasta, suoraan ja kursailematta.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 232. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Max- että MTV Max HD -kanavat.
 

Eurosport

Huom. Sonera Viihteessä Eurosport HD on korvannut Eurosportin.

Eurosportin ohjelmistoon kuuluu urheilua moneen makuun − kanavalla nähdään huipputennistä, pyöräilyä, moottoriurheilua, talviurheilua, kaikki uinnin arvokisat sekä paljon, paljon muuta!
 

Eurosport 2

Huom. Sonera Viihteessä Eurosport 2 HD on korvannut Eurosport 2:n.

Eurosport 2 täydentää Eurosportin tarjontaa. Kanavan ohjelmistossa mm. Saksan Bundesliiga- ja 2. Bundesliigaotteluita, koripallon Eurocup sekä freestylen ja lumilautailun MM-kisat ja maailmancup. Lisäksi kanavalla nähtävissä myös harvinaisempia lajeja. Lähetysaika 24 h/vrk, englanninkielinen kanava.
 

Fight Sports

Fight Sports on taistelulajien ystävän unelma, joka näyttää suorina lähetyksinä muun muassa HBO World Championship Boxing- ja Mega Fights -otteluita. Lisäksi näet kanavalta monipuolisesti eri taistelulajeihin liittyviä uutisia, turnauksia ja dokumentteja.
 

Fuel TV HD

Skeittausta, lumilautailua, surffausta, BMX:ää, motocrossia ja wakeboardingia. Pelkkään action sportiin keskittyvä lifestyle-kanava Fuel TV tarjoaa laadukkaita urheilulähetyksiä ympäri vuorokauden!
 

Luonto, tiede ja dokumentit

MTV Fakta

MTV Totalin dokumenttikanava MTV Fakta  pureutuu pintaa syvemmälle maailmaa kohahduttaviin aiheisiin ja ilmiöihin. Dokumentit ja dokumenttisarjat käsittelevät mm. historiaa, politiikkaa, puhuttavia persoonia, luonnonmullistuksia, uskomattomia kohtaloita ja tieteen läpimurtoja.
 

BBC Earth

BBC Earth tarjoaa BBC:n huippulaadukkaita dokumentteja ja kiinnostavimpia asiaohjelmia: tiedettä, tekniikkaa, kulttuureja, historiaa ja business-maailman haasteita. Englanninkielinen kanava.

Kanavan katselu vaatii, että Cable HD Ready -laite ja kaapelikortti linkitetään keskenään.
 

Discovery Channel

Discovery Channel tarjoaa todellisia tarinoita elävästä elämästä. Kanavalla pääset seuraamaan ennennäkemättömiä ohjelmia ja laadukkaita dokumentteja ajankohtaisista tapahtumista sekä mielenkiintoisista aiheista ympäri maailman. Lähetysaika 24 h/vrk, ohjelmat suomeksi selostettuja tai tekstitettyjä.
 

Discovery World

Maailma on täynnä kiehtovia paikkoja, tarinoita ja ihmisiä. Discovery World -kanava tarjoaa kattavan paketin historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, tutkimusta ja mysteerejä laadukkaiden dokumenttien ja sarjojen muodossa. Lähetysaika 24h/vrk. Englanninkielinen, ohjelmat osittain suomeksi tekstitettyjä.
 

Discovey Science

Discovery Science määrittelee tieteen aivan uudella tavalla viemällä tutkimukset ja kokeet ulos laboratorioista ja luokkahuoneista. Ohjelmissa näet robotteja, räjähdyksiä, uusimpia keksintöjä teknologian saralta sekä monenlaisia ihmiselämää ympäröiviä mysteereitä. Lähetysaika 24 h/vrk. Englanninkielinen, ohjelmat osittain suomeksi tekstitettyjä.
 

TLC

TLC-kanava vie sinut todellisten ihmisten ja aidon elämän keskelle. Ohjelmien sisällöt peilaavat jokapäiväistä elämäämme, ja aihepiireinä ovat esimerkiksi perhe, työ, ihmissuhteet, ystävyys, muoti, matkailu ja vapaa-aika. Lähetysaika 24 h/vrk. Englanninkielinen, ohjelmat osittain suomeksi tekstitettyjä.
 

National Geographic Channel

National Geographic Channel on yksi maailman arvostetuimmista dokumenttikanavista ja tunnettu upeista ja korkealaatuisista dokumenteistaan. Ainutlaatuisia dokumentteja ympäri maailman. Lähetysaika 24 h/vrk, suomenkielinen tekstitys.
 

National Geographic Wild

National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti. Englanninkielinen.
 

Animal Planet

Animal Planet -kanavalla kohtaat villieläimiä niiden omassa elinympäristöissään – viidakossa, ilmassa, savannilla ja meressä. Vaikka lemmikkieläimet kuuluvat monen perheen jokapäiväiseen elämään, päästään kanavan ohjelmien avulla tutustumaan niiden elämään aivan uusin silmin. Animal Planet on ainoa puhtaasti eläinkunnan elämään keskittyvä tv-kanava, jonka ohjelmisto sopii koko perheelle. Lähetysaika 24 h/vrk, suomenkielinen tekstitys.
 

History Channel

History Channel vie katsojat aikamatkalle, joka yhdistää nykymaailman ja sen historian kiinnostavalla, jännittävällä ja usein yllättävällä tavalla. Ohjelmisto haastaa käsitykset menneisyydestä ja kertoo sekä tunnetuista että unohdetuista seikkailuista.
 

History HD

Historiaan erikoistunut kanava, joka tutustuttaa sinut sekä esi- että lähihistoriaan teräväpiirtona. Mielenkiintoisia dokumentteja, menneisyyden tarinoita sekä huikeita seikkailuja.
 

Nelonen Maailma (kaapeli-TV:ssä HD:nä)

Nelonen Maailma tarjoaa kiehtovan kattauksen matkailua, luonto-ohjelmia ja dokumentteja kuukaisittain vaihtuvien teemojen ympärillä. Nelonen Maailma tuo planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi.
 

Uutis- ja ajankohtaisohjelmat

SVT World

SVT1-, SVT2-, SVT24-, Kunskapskanalen- ja Barnkanalen-kanavien ruotsinkielistä ohjelmistoa.
 

CNN International

CNN International pitää sinut ajan tasalla. Saat kansainvälisiä uutisia, perusteellisia analyyseja ja kiinnostavia katsauksia missä ja milloin tahansa. Lähetysaika: 24 h/vrk.
 

Euronews

Euronews on euroopan yleisradioyhtiöiden tuottama uutiskanava. Tuoreet raportit Euroopan tapahtumista ja taloudesta. Useita eri kielivaihtoehtoja.
 

BBC World News

BBC World News on kansainvälinen, englanninkielinen uutiskanava. BBC:n katsotuin kanava lähettää uutisia ja ajankohtaisohjelmia ympäri vuorokauden.
 

Viihde ja vapaa-aika

BBC Brit

BBC Brit on paras sekoitus laatudraamaa, hullunhurttia brittikomediaa ja kepeää liveviihdettä. Matkaa loistavien lahjakkuuksien ja supertähtien, alkuperäisohjelmien ja maailmanluokan tv-tuotantojen maailmaan.

Kanavan katselu vaatii, että Cable HD Ready -laite ja kaapelikortti linkitetään keskenään.
 

VH 1

Nostalgisia musiikkiesityksiä 1960-, 70-, 80- ja 90-luvuilta. Kanavalla soivat myös tämän päivän hitit.
 

Outdoor Channel HD

Ulkoilmaihmisten oma HD-kanava näyttää ohjelmia kalastuksesta metsästykseen ja maastoajosta erämaaseikkailuihin.
 

Aikuisille

Blue Hustler

Blue Hustler tarjoaa korkealaatuista aikuisviihdettä katsojilleen. Lähetysaika: 24-06.
 

Hinnat

Tilausjakso Hinta
toistaiseksi voimassa oleva sopimus  tarjous: 24,90 €/kk 6 kk ajan (norm. 29,90 €/kk)
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.